📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Bez happy endu...
Kurczę McSadol. Materiał dający do myślenia ale bez śmierci i krzyków po rusku...
widziałem podobną akcje 2 razy
raz typ wiózł też drwno tylko metrówki(cwiartki) , spiete tylko jednym pasem troche mu sie usypało z przyczepy
drugi raz to spadły kregi betonowe , chyba wcale nie były zabezpieczone albo pasy urwalo
raz typ wiózł też drwno tylko metrówki(cwiartki) , spiete tylko jednym pasem troche mu sie usypało z przyczepy
drugi raz to spadły kregi betonowe , chyba wcale nie były zabezpieczone albo pasy urwalo
I już wiadomo czemu u ruskich nie ma chodników. Jakby tam szedl ktos na chodniku to moglby liczyc na odszkodowanie od zarządcy drogi - nie ma chodnika nie ma odszkodowania - jakie to proste i skuteczne.
paluszki tak solą se dla mobidika
Jobana sóka blać
Jestem kurwa ciekaw czy w rosji mają obowiązek płacenia OC, a jeżeli tak to na jakich zasadach. Bo patrząc na to co tam się odpierdala to albo stawki roczne to 3/4 średniej krajowej na ładę 1.3 albo każdy ma to w dupie i jeździ bez OC. Przecież tam kurwa zakłady ubezpieczeniowe to mają po prostu przejebane.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów