📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
te pranki/dowcipy uliczne są coraz debilniejsze i zupełnie nie dziwię się, że panny kazały mu ogólnie spierdalać.
Aż zawołam żonę z kuchni, żeby jej to pokazać
Aż zawołam żonę z kuchni, żeby jej to pokazać
Kurwa, jak bardzo ludzie się nie skurwią, żeby nabić sobie popularność na yt. Kiedyś zjeby robiły tylko z siebie debili dla popularności, a dziś próbują wciągać innych w swoją debilną gierkę. Skoro nawet znalazł się jeden zjeb łapiący przypadkowe laski za cycka dla poklasku (aż wstyd przyznać, że polska ziemia go zrodziła), to już nic mnie nie zdziwi.
Pytanie tylko, jak bardzo są w stanie ludzie skurwić, tylko po to by napić sobie wyświetleń na yt.
Pytanie tylko, jak bardzo są w stanie ludzie skurwić, tylko po to by napić sobie wyświetleń na yt.
poziom zartu niski, chuj dam piwo podoba mi sie!
Kiedyś istniał taki zawód czy tytuł jak BŁAZEN - teraz jest Youtube'r.
przeciez to jest fajne, ja się tam jaram tym jak pochodnna.
Jaki dowcipniś, drzeć łacha z ludzi starszych, kobiet czy gimbusów to tacy potrafią. Ale chciałbym zobaczyć jak taki kozak podchodzi do np. kibola Wisły Kraków i pyta: "Przepraszam Cię, masz wyraz twarzy niezmącony myślą żadną dlatego chciałem Cię zapytać czy masz mózg i czemu nie siedzisz w pierdlu za sam ryj" albo "Dlaczego nie jesteś za Cracovią, przecież Wisła to kurwa". Wtedy to bym sikał ze śmiechu, a gość byłby kozak. Tyle że jego popisy (a raczej popis) oglądali byśmy w dziale hard:D
weltmajster zdejmij okulary i wsadź se głowe w dupę.
Czasami musimy wyjść z kuchni, robienie loda przy kuchence może źle się skończyć...
dokładnie, poziom tych nagrań (neutralne słowo) jest coraz niższy, bardzo mało perełek :c
Zadziorna napisał/a:
Czasami musimy wyjść z kuchni, robienie loda przy kuchence może źle się skończyć...
No to chodź, opierdolisz mi gałę po same jaja
@up
dla mnie jestes najwiekszym przegrancem na sadistic, i pasujesz bardziej do wiocha.pl
pozdrow kolegów z tesco
dla mnie jestes najwiekszym przegrancem na sadistic, i pasujesz bardziej do wiocha.pl
pozdrow kolegów z tesco
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów