📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ladna luka w prawie. warto zapamietac!
48-letni Melvin Jackson. to brat Michaela Jacksona i wszystko jasne
Cytat:
Myślałem, że ona nie żyje! – tłumaczył się policji 48-letni Melvin Jackson. Może uniknąć kary.
Przecież nekrofilia też jest niezgodna z prawem i karalna.
@omgwtflol
Nekrofilia jest zakazana, ale kobieta żyła. Więc się pytam gdzie tu nekrofilia?
Btw: mogła mdleć w domu.
Nekrofilia jest zakazana, ale kobieta żyła. Więc się pytam gdzie tu nekrofilia?
Btw: mogła mdleć w domu.
@omgwtflol przeczytaj artykul z linka zanim sie zaczniesz pluc (ps super nick).
melvin jackson... nic nie mowie, ale wiecej jest czarnych melvinow niz bialych... zaden rasizm, stwierdzenie faktu
melvin jackson... nic nie mowie, ale wiecej jest czarnych melvinow niz bialych... zaden rasizm, stwierdzenie faktu
no jasne... "kurwa przecież leżą sobie zwłoki na ulicy to można dymać! o chuj ta awantura?" kurwa... całe stany
Prawo w Missouri jest porąbane. Za gwałt można załapać się nawet na dożywocie, natomiast nekrofilia nie podlega żadnej karze. Kutafon więc ma o co walczyć.
Basika lubisz być gwałcona że Ci się to prawo nie podoba?
Gwałt dla normalnej kobiety jednak nie jest niczym fajnym, a nekrofilia to już tak za bardzo nikomu nie szkodzi jak rodzina nie wie
Gwałt dla normalnej kobiety jednak nie jest niczym fajnym, a nekrofilia to już tak za bardzo nikomu nie szkodzi jak rodzina nie wie
"No przecież nie powiedziała nie!"
"Przepraszam, ale ja poruszyłem tę panią za nogę, żeby sprawdzić, i ona w ogóle nie drgnęła. Naprawdę myślałem, że nie żyje"
I wszystko jasne, porusz za nogę , nie drgnie? Jest Twoja
I wszystko jasne, porusz za nogę , nie drgnie? Jest Twoja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów