18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Był horror zamiast romantycznej randki i rozsadzający ból zamiast niebiańskiej rozkoszy. A wszystko przez to, że kiedy Anna G. (40 l.) ze Szczecina (woj. zachodniopomorskie) w trakcie łóżkowych figli krzyknęła do swojego kochanka Zdzisława B. (40 l.): "Wypełnij mnie!", ten złapał za piankę do montażu okien i drzwi i spełnił życzenie kobiety.

Eksperyment sprawił, że ona wylądowała na stole operacyjnym, a on w więzieniu.

Romantyczny wieczór zaczął się niewinnie - od winka i czułych słówek. Jednak po chwili kochankowie byli już nadzy i roznamiętnieni. I nagle Anna G. wykrzyczała do kochanka: "Wypełnij mnie"! Ten potraktował to dosłownie. Chwycił z półki w przedpokoju piankę poliuretanową i... wstrzyknął ją w waginę kochanki! Pianka, która zazwyczaj służy do montażu drzwi i okien, zaczęła w Annie G. rosnąć i szybko twardnieć. Przerażona kobieta, zamiast wielkiej przyjemności, poczuła potworny ból. Kochanek musiał wezwać pogotowie. Anna G. miała dużo szczęścia, bo lekarzom udało się usunąć operacyjnie całą stwardniałą i szczelnie ją wypełniającą piankę. Kiedy kobieta wybudziła się z narkozy, ze wstydu nie mogła z siebie wydukać jednego słowa.

- To był wypadek i mój pomysł - opowiada. - Nie mam do Zdziśka pretensji. Żyję i to jest najważniejsze! - dodaje, spuszczając głowę. Kiedy opuszczała szpital, lekarze poradzili jej, by następnym razem korzystała z bardziej sprawdzonych i atestowanych "umilaczy", które można kupić w sex-shopie.

źródło
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sznycel 2011-08-09, 22:46
Cytat:

w trakcie łóżkowych figli krzyknęła do swojego kochanka Zdzisława B. (40 l.): "Wypełnij mnie!", ten złapał za piankę do montażu okien i drzwi i spełnił życzenie kobiety.

Szczyt debilizmu został osiągnięty. Gratuluję.
A tak nawiasem to ujmując to artykuł rodem Faktu...
Zgłoś
LOADING... 2011-08-09, 22:47 1
Zapewne obydwoje mają konta na sadolu
Zgłoś
mikel1994 2011-08-09, 23:16 1
Co Wy chcecie, gość tylko spełnił tylko jej życzenie

Zastanawiam się tylko, kto ma w sypialni pod ręką piankę montażową?
Zgłoś
Adivost0 2011-08-10, 0:26
@up
Cytat:

Chwycił z półki w przedpokoju piankę poliuretanową

tak tam pisze, serio, ja nie żartuję .
Zgłoś
marna 2011-08-10, 0:32 2
mikel1994, wziął ją z przedpokoju
mnie bardziej ciekawi, dlaczego nie zdziwił kobiety fakt, że jej mężczyzna w trakcie igraszek znika na moment i wraca z pianką montażową..
Zgłoś
A................o 2011-08-10, 1:30
Jak zwykle wszystko sie dzieje w Szczecinie i wszedzie pojawia się o Szczecin,nie jestem w stanie tego wyjaśnić. (nie nie jestem ze Szczecina) Tylko ja mam takie wrażenie?
Zgłoś
G................2 2011-08-10, 9:39 1
pan zdzisław jest już wypaczony przez pracę na budowie, wszystko mu się z jednym kojarzy, do każdego mówi majster
Zgłoś
brylant1412 2011-08-10, 9:40
Szczecin to jak druga Ameryka same cuda
Zgłoś
Uechtacz 2011-08-10, 13:37 1
Jasne, kurwa, najprawdziwsza prawda. Zwłaszcza z Super Expressu.
Zgłoś
Czekoo 2011-08-10, 14:34 1
Panowie! To jest prawda Znajomego matka pracuje w szpitalu i od niego to usłyszałem, a teraz to jest na sadolu
Zgłoś
Pan Jezus 2011-08-10, 14:46
Teraz tylko czekać na tego typu samoróbki na hardzie
Zgłoś
N................r 2011-08-10, 14:55
Wypełnij mnie... No tak. Co by było gdyby powiedziała: "Spierdol się we mnie!"
Zgłoś
kowalik 2011-08-10, 20:04
Dla tych co sie dziwią skąd ta pianka, czytanie ze zrozumienim się kłania

"- To był wypadek i mój pomysł - opowiada. - Nie mam do Zdziśka pretensji."

Wiec chyba raczej zaplanowane wszystko mieli...
Zgłoś
thoms0n 2011-08-10, 20:37
Akurat w tej dziedzinie można w to uwierzyć. Ludzie są popierdoleni jeśli chodzi o seks.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem