Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kim jest ten mężczyzna?
Baba która budowała studnie w Afryce . Następnie przychodził duży Murzyn i PObierał opłatę od miejscowych ..
Kiedyś miałem przyjemność mieć z nią kontakt. Zrobiła dużo dobrych rzeczy, a swoje nazwisko zamieniła na rozpoznawalną markę. Niestety postanowiła to zmonetaryzować, zmieniła patrona, oraz kierunek działania.
Być może któryś z krajów objętych sankcjami, albo duża międzynarodowa korporacja. Ale gdzie w grę wchodzą duże pieniądze, tam można się spodziewać różnych ciekawych zmian frontu...
Myślę, że to działa inaczej. Ta nagroda (1994 - Kobieta Europy) po której zaczęto ją w Polsce nosić na rękach, to nie jest ani zachęta ani pomyłka.
Jeżeli wcześniej Nobla mógł dostać Bolek, czy Szymborska, to jak nie od razu, to chociaż z czasem powinno być jasne, że te nagrody mają funkcję dydaktyczną, stawiania na piedestał tych, którzy albo są idiotami z wyboru, albo już wcześniej chodzili na smyczy i za grzeczne chodzenie przy nodze oraz aportowanie dostali właśnie takie smaczki. To są wszystko inwestycje w autorytety, które już nam później powiedzą, dlaczego nasza percepcja oparta na intuicji co jest dla nas dobre a co złe jest błędna i że akurat postępowanie na naszą niekorzyść ma wyższy wymiar słuszności, tylko dl tego nie dorośliśmy.
A Ewka... ach... <3
Myślę, że to działa inaczej. Ta nagroda (1994 - Kobieta Europy) po której zaczęto ją w Polsce nosić na rękach, to nie jest ani zachęta ani pomyłka.
Jeżeli wcześniej Nobla mógł dostać Bolek, czy Szymborska, to jak nie od razu, to chociaż z czasem powinno być jasne, że te nagrody mają funkcję dydaktyczną, stawiania na piedestał tych, którzy albo są idiotami z wyboru, albo już wcześniej chodzili na smyczy i za grzeczne chodzenie przy nodze oraz aportowanie dostali właśnie takie smaczki. To są wszystko inwestycje w autorytety, które już nam później powiedzą, dlaczego nasza percepcja oparta na intuicji co jest dla nas dobre a co złe jest błędna i że akurat postępowanie na naszą niekorzyść ma wyższy wymiar słuszności, tylko dl tego nie dorośliśmy.
A Ewka... ach... <3
Ano racja, w takich sprawach nie ma przypadków...
Są na nich papiery w Moskwie, więc wystarczy jeden telefon i tańczą jak trzeba. Większosć jednak to tzw. pożytecznie idioci, któzy są tak głupi, że podgryzają gałąź na której siedzą.
Na chuj to jeszcze żyje?
Dobre pytanie, miejmy nadzieję że przyszłościowo osoby chore psychicznie działające na szkodę państwa, będą leczone w ośrodkach psychiatrycznych najlepiej z własnych środków. Którymi były sponsorowane między innymi przez żymian i szabków
Ta śmierć polskiego żołnierza zmienia de facto wszystko. W tym momencie ten płot powinno się podłączyć pod wysokie napięcie profilaktycznie. A udawanie że problemu nie ma, napędza tylko te naziolkowe partie typu konfa...
Już nie uspisz skrajnej prawicy. Ludzie chcą żeby było bezpiecznie. Kobiety się podporządkują znowu decyzją chłopów w domach bo boją się o swoje broszki w Niemczech,Francji. Akurat mamy to szczęście że żyjemy w kraju który posiada ludnosc świadoma problemu. Dlatego budzimy się już z letargu w sprawie imigrantow. A Europa sobie pospala i dindusy już latają w szmatach na głowie i srihady wprowadzają. Prędzej czy później dojdzie do tego ze zapłoną te stare piece w europie tylko ze teraz podpałka już bliżej węgla będzie kolorystycznie spójrz na wyniki w wybrach. Uginanie się KE w sprawie naszej granicy żeby zamknąć. Oby tylko normalni arabowie którzy tu żyją płacą podatki od lat nie ucierpieli przez tych inżynierów...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów