Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś miałem przyjemność mieć z nią kontakt. Zrobiła dużo dobrych rzeczy, a swoje nazwisko zamieniła na rozpoznawalną markę. Niestety postanowiła to zmonetaryzować, zmieniła patrona, oraz kierunek działania.
Być może któryś z krajów objętych sankcjami, albo duża międzynarodowa korporacja. Ale gdzie w grę wchodzą duże pieniądze, tam można się spodziewać różnych ciekawych zmian frontu...
Babie na starość odpierdala. Nie trzeba dorabiać do tego żadnej filozofii.
I parę batów dla zdrowia i ponownego wgrania ustawień fabrycznych ...
[ Dodano 2024-06-26, 12:35 ]
Powinna dostać bana na wywiady w mediach i pozew od rodziny zamordowanego (tak! - zamordowanego) Żólnierza za zniesławienie.
I parę batów dla zdrowia i ponownego wgrania ustawień fabrycznych ...
Kurwa zdecydowanie powinna dostać pozew.
A udawanie że problemu nie ma, napędza tylko te naziolkowe partie typu konfa...
twój avatar...
Możesz ich nazywać niziołkami, mnie tam ogólnie polityka średnio rusza, ale gdyby nie mówili wprost tego co mówią, miałbyś już dawno w dupie czarnucha. No bo chyba o to ci chodzi
[ Dodano: 2024-06-26, 13:15 ]
Jej to by się przydała deskoterapia ,z oponą na zakończenie
Myślę że już niedługo sama spierdoli z tego padołu patrząc po wysuszonym ryju.
Ta śmierć polskiego żołnierza zmienia de facto wszystko. W tym momencie ten płot powinno się podłączyć pod wysokie napięcie profilaktycznie. A udawanie że problemu nie ma, napędza tylko te naziolkowe partie typu konfa...
Za to przed tym incydentem, ta cała sprawa napędzała tylko lewackie partie typu lewica...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów