📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lewaki jebaki kurwa ludzkie śmieci jak ją ciapaty będzie napierdalał to może przejrzeć na te swoje zjebane oczy stara kurwa XD
żmij napisał/a:
Zrobili błąd w nazwisku.
Powinno być "Ochujska".
zawsze możesz zmienić
[ Dodano: 2024-06-26, 19:32 ]
Ty sam się zaorałeś jak rasowy wyborca PiSu. Nie popieram tej pani ale jeśli już wrzucasz, to wrzucaj całość wypowiedzi, a nie wygodny wycinek
Velture napisał/a:
Uh, Uh. Weź se lokówkę kup do pejsów.
Pejsów? 😂 Jestem ateistą…
Może jeszcze z reptilianami wyjedziesz…?
[ Dodano: 2024-06-26, 19:36 ]
Spychacz napisał/a:
zawsze możesz zmienić
Ty sam się zaorałeś jak rasowy wyborca PiSu. Nie popieram tej pani ale jeśli już wrzucasz, to wrzucaj całość wypowiedzi, a nie wygodny wycinek
Wycięte, że niby konfiarska dupodajka ją zaorała…
Ja nie mogę oglądać takich materiałów...tak mnie trigeruje ta stara raszpla, że jak by były wiadomo jakie obozy, to sam zaoferował bym się i pokrył koszt dojazdu i obróbki, by tą osobę.... tam dowieść.
Spychacz napisał/a:
zawsze możesz zmienić
Nie mogę zmienić jej nazwiska. Ale poprawiłem.
Ona jest tak samo głupia jak Wałęsa. Pasują do siebie
Ja powinno sie karac za ten lewacki belkot
Aaltonen napisał/a:
Pejsów? 😂 Jestem ateistą…
Może jeszcze z reptilianami wyjedziesz…?
Wycięte, że niby konfiarska dupodajka ją zaorała…
a to żymianin nie może być ateistą a ateista nosić pejsów?
i pis i po i takie panie jak ochojska robią wszystko, żebym zaczął głosować na konfe.. jeszcze się bronie ale.. to już ostatek sił..
A ja wciąż niepotrafie wyjść z podziwu że są zjeby które na nią głosują.
Ja to bym pozgarniał tych krewkich imigrantów spod granicy i po kilka sztuk rozdzielił do domów ochojskiej, kurdej szatan, shtura, ostaszewskiej... I nagrywał tam zza płotu reality show.
Ja to bym pozgarniał tych krewkich imigrantów spod granicy i po kilka sztuk rozdzielił do domów ochojskiej, kurdej szatan, shtura, ostaszewskiej... I nagrywał tam zza płotu reality show.
To jest chłop czy baba. Pierdoli tez dziwnie
polokuktas napisał/a:
śmierdziuchów banderowców na wpuszczali jeszcze by brudasów chcieli
c ty pdolisz pajacuu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów