Żal nieraz czytać te wpisy pieszych, albo co najwyżej kierowców miejskich wozideł co ich wyprzedzające jednoślady wkurzają.
Hejtujcie kierowców tzw TIR-ów którzy oglądając familiadę, czy flirtując na fonie podczas jazdy potrafią całą rodzinę skasować.
P. S. Zabić się przy pierwszej tym podobnej sytuacji to duży pech.. A jeżeli dochodzi do kolejnej, to poważne braki w korze czołowej.
Pozdro
Komentujecie motocyklistów, a zapewne jedyny raz jak czuliście adrenaline to przy własnych narodzinach -czego i tak na szczęście nie pamiętacie bo z traumą nie poradzilibyście sobie...
Żal nieraz czytać te wpisy pieszych, albo co najwyżej kierowców miejskich wozideł co ich wyprzedzające jednoślady wkurzają.
Hejtujcie kierowców tzw TIR-ów którzy oglądając familiadę, czy flirtując na fonie podczas jazdy potrafią całą rodzinę skasować.
P. S. Zabić się przy pierwszej tym podobnej sytuacji to duży pech.. A jeżeli dochodzi do kolejnej, to poważne braki w korze czołowej.
Pozdro
dobrze, nie zesraj się
W żaden sposób nie rozgrzeszam debila na motorze któremu po prostu należało się za brawurę. Ale po raz kolejny przypominam iż wolnojady i zawalidrogi przyczyną wypadków. W tej czerwonej osobówce na bank ślimaczy się jakaś prawdziwa pizda drogowa że aż kierowca ciężarówki postanowił ją wyprzedzić. Na wolnojada w osobówce cichego sprawcę kolizji jak zwykle nikt nie zwrócił uwagi. A ja przypominam zbyt wolno to też niebezpiecznie dla innych użytkowników ruchu którym taka zawalidroga będzie przeszkadzać i zmuszać do niebezpiecznego manewru wyprzedzania.
A gdzie jest przepis, że musisz zapierdalać równo z ograniczeniem prędkości? Jeśli chodzi o autostrady, to minimalna prędkość jest określona. Pokaż mi autostradę, gdzie wolno jechać ponad 200 km/godz. W Niemczech masz ZALECANĄ prędkość 130km/godz na autostradzie. Jeśli dojdzie do wypadku i udowodnią ci, że jechałeś szybciej, to ubezpieczyciel pokaże ci środkowy palec. Za twój złom i za furę czy fury przez ciebie zniszczone zapłacisz ze swojej kieszeni. Trzeba być popierdolonym, żeby jechać motorkiem ponad 200. Niech spierdala na tor wyścigowy. Nie stać go? Tym bardziej niech wypierdala z drogi publicznej.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.W żaden sposób nie rozgrzeszam debila na motorze któremu po prostu należało się za brawurę. Ale po raz kolejny przypominam iż wolnojady i zawalidrogi przyczyną wypadków. W tej czerwonej osobówce na bank ślimaczy się jakaś prawdziwa pizda drogowa że aż kierowca ciężarówki postanowił ją wyprzedzić. Na wolnojada w osobówce cichego sprawcę kolizji jak zwykle nikt nie zwrócił uwagi. A ja przypominam zbyt wolno to też niebezpiecznie dla innych użytkowników drogi którym taka zawalidroga będzie przeszkadzać i zmuszać do niebezpiecznego manewru wyprzedzania.
No kurwa jego w te i nazad... Jedzie sobie dziadek 80km/h to niech sobie jedzie 80, jego wola, wkurwia to, ale niebezpieczne to zbytnio nie jest i ruchu nie utrudnia. Wina imo 70% tirowca, bo oni lubią tak wyjeżdżać pod koła i motopizdy, która musi zapierdalać tym swoim gównem ile się da. Chociaż patrząc na prędkość to wina 100% motopizdy, zabrać prawko. Jakim skończonym kretynem trzeba być, żeby na czymś, co nie zapewnia żadnej ochrony jechać ponad dwa razy szybciej niż wszyscy dookoła.