📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Cała Ameryka oświetlona bo mają kej ef si 24/h
w... wiadomosci.onet.pl/swiat/niemcy-smiertelny-wirus-zabija-owce-rolnicy-b... [*]
To już znam drugi powód dlaczego Afryka jest nazywana "czarnym lądem".
Ooo... u mnie w domu się pali A zdjęcia z takiego programu co na tapetę w pulpicie daje bieżący obraz Ziemi.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Podczas jakiejś awarii prądu w USA odłączonych było parę stanów, wtedy widać było takie luki w tej "pajęczynce. Wygrzebie ktoś te zdjęcia? ^^
Impressive! Za to będzie piwo!
Jezeli to nie fejk
to jak do cholery zrobili zdjecie noca calej planecie i w dodatku "na plasko"
roaster napisał/a:
Jezeli to nie fejk
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów