📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Podejść kupić ziemnioki a jak bedzie brał z przyczepy to wysypać gwoździe pod koła. Skurwysyny
Ale proszę o szacunek do sprzedawców ziemniaków. W końcu na tym warzywie (oprócz cebuli) opiera się wasza cywilizacja
twoja to pewno opiera się na ogórach ? a rozróżniasz muzułmańskie, brytyjskie, czy chapiesz jak leci ?
Pamiętam za łebka ja co parę dni w lato wjeżdżały żuki z ziemniakami i darli ryja-
'ziemniaki ziemniaki,a po ziemniakach kartofle..."
oligoxystre napisał/a:
Pamiętam za łebka ja co parę dni w lato wjeżdżały żuki z ziemniakami i darli ryja-
I poznańska wersja: zimnioki, kartofle, pyry!
Loaloa napisał/a:
Ale proszę o szacunek do sprzedawców ziemniaków. W końcu na tym warzywie (oprócz cebuli) opiera się wasza cywilizacja
A ten znów się do żydów przypierdala z tą cebulą... Zaraz ktoś życzliwy ciebie zgłosi na jakiś hejtstop czy coś jak nie przestaniesz ciągle się czepiać żydów.
Masło na chlebie rozsmarowuję maczetą!
Jehowi level master Obiecują cuda, a zwykle ziemniaki sprzedają...
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Co za kurwa czasy nastały ja pierdole!!!!!!!!!!
Panowie.Zaznaczam PANOWIE jeżdżą po Wsiach puszczają muzyczkę i sprzedają ziemniory wieśniakom. A ci kurwa jeszcze hejtują repertuar.
Czas umierać.
Panowie.Zaznaczam PANOWIE jeżdżą po Wsiach puszczają muzyczkę i sprzedają ziemniory wieśniakom. A ci kurwa jeszcze hejtują repertuar.
Czas umierać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów