Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

podpis użytkownika

Szacun, się zastanawiałem kiedyś by się do Wrocka przeprowadzić. Już wiem że nie chce
tam maja też kwiatomat jutro posypią sie $$$$ ciekawe co jeszcze
Kiedyś były mlekomatyi poznikały Taki zemniakomat to w sumie fajna sprawa jeżeli ziemniaki prosto od rolnika a nie kupujesz w markecie to k🤬y zmieszane są. Jedne się rozgotowują a drugie jeszcze twarde. Jeden minus że gdy przyjdzie mróz to ziemniaki przemarznięte będą i to już c🤬jnia.
Stary, serio bardzo Ci dziękuję. Dzięki tej wiedzy na temat ziemniaków, myślę, że wiem już wszystko. Teraz jestem spełniony
Mogę umierać
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Stary, serio bardzo Ci dziękuję. Dzięki tej wiedzy na temat ziemniaków, myślę, że wiem już wszystko. Teraz jestem spełniony
Mogę umierać
Już?
Umarłeś?
Już?
Umarłeś?
Nie. Jednak przeanalizowałem wypowiedz i jeszcze mam kilka pytań. Czy ziemniaki zmarznięte, będą się nadawały do placków ziemniaczanych ? Kto miesza ziemniaki w supermarkecie ? Czy mozna przed gotowaniem jakoś podzielić te ziemniaki, na te, które się szybciej gotują i na te, które się gotują dłużej
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Nie. Jednak przeanalizowałem wypowiedz i jeszcze mam kilka pytań. Czy ziemniaki zmarznięte, będą się nadawały do placków ziemniaczanych ? Kto miesza ziemniaki w supermarkecie ? Czy mozna przed gotowaniem jakoś podzielić te ziemniaki, na te, które się szybciej gotują i na te, które się gotują dłużej
Tak.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Tak.
Mam nadzieję, że pomogłem.
To teraz mam umierać?
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie