18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
psykop 2021-10-19, 16:44 2
Boże, ale patologia w komentarzach...
Zasady zasadami, ale po to człowiek ma szyję, żeby kręcić łbem. A po to ma łeb, żeby myśleć. Każdy kto posiada rozum potrafi sobie wyobrazić, że auto może mieć awarię hamulców, albo kierowca zasłabnie... Winny jest kierowca co nie zmienia faktu, że gdyby ta głupia baba rozejrzała się jak rozum podpowiada, to nie musiała by fruwać. Na ulicy, nie ważne czyś pieszy, kierowca, czy rowerzysta, obowiązuje "zasada ograniczonego zaufania".
Zgłoś
walt87 2021-10-20, 2:05 1
Radbug napisał/a:

Nawet się stara kurwa nie rozejrzała i wlazła sobie na przejście jak do warzywniaka. Ja też bym linczował, ale te kurwy z rządu, które dały pieszym pierwszeństwo "zawsze i wszędzie" i teraz tępaki nawet łba nie odwrócą tylko pakują się na jezdnie 5 metrów przed jakiegos rozpędzonego tira. W końcu kurwa chroni ich prawo, to fizyka musi się nagiąć.
W sumie dobrze, więcej materiału na harda będzie.

Ja pierdolę.... Nie rozumiem czemu ten wysryw ma tyle plusów. Sprawa jest bardzo prosta. Niezależnie od masy/rodzaju pojazdu nie wyprzedzamy/wymijamy pojazdu na przejściu lub w jego okolicach. Ogólnie jeśli ktoś uważa że w tej sytuacji była jakakolwiek wina pieszej to widocznie w całym swoim życiu zrobił mniej kilometrów autem ogólnie niż ja na biegu wstecznym. Bądzcie dobrymi polakami i do końca roku przeczytajcie chociaż jedną książkę. I niech to będzie dla dobra waszego i ogółu będzie kodeks ruchu drogowego .
Zgłoś
Radbug 2021-10-29, 17:13
walt87 napisał/a:

Ja pierdolę.... Nie rozumiem czemu ten wysryw ma tyle plusów. Sprawa jest bardzo prosta. Niezależnie od masy/rodzaju pojazdu nie wyprzedzamy/wymijamy pojazdu na przejściu lub w jego okolicach. Ogólnie jeśli ktoś uważa że w tej sytuacji była jakakolwiek wina pieszej to widocznie w całym swoim życiu zrobił mniej kilometrów autem ogólnie niż ja na biegu wstecznym. Bądzcie dobrymi polakami i do końca roku przeczytajcie chociaż jedną książkę. I niech to będzie dla dobra waszego i ogółu będzie kodeks ruchu drogowego .

Po pierwsze piwa a nie plusy dzieciaczku. To jedno to sam sobie postawiłęś na multikoncie? Niezaleznie czy ktoś ma 150 iq jak Einstein czy 50 iq jak ty i niezależnie czy chroni go "prawo", przed przejściem masz zachować szczególną ostrożność. Jeżeli sądzisz, zę to na filmiku to było wyprzedzanie, to jestem już w 100% pewny,z ę rozmawiam z pieszym, który ma tyle wspólnego z jazda samochoem, jak jedzie taksówką.

Babsko ewidentnie wpierdala sie przed samochody, po wtargnieciu na przejscie. Nie zrobiła nawet małego ruchu głowa w lewo. Nic zero.Nie zdziwię sie jeżeli miała jeszcze zamknięte oczy. Już pierwszy samochód ledwo co wyhamował w tych warunkach - widać jak nim rzuca mimo, ze wcale nie jechał jakoś szybko. Kierowca drugiego ma natomiast idealnie zasłonięta wizję na babsztyla, właśnie przez hamujacego pierwszego.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem