Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak zapalicie sadze na otwartym piecu to może ogień wylac na dach jak napalm, też się zdarza.
Dziecko to nie jest portal dla ciebie.
Ewidentnie widać, że to głównie para wodna ale wytresowane przez tv pseudointeligenty już dostają cioty i łapią za telefon, żeby pokazać wszystkim, że tam jest ten zły, a ja to ten dobry. I tak awansują sobie w hierarchi społęcznej wśród swoich ograniczonych znajomych.
Do tego młota co pisał o parze wodnej, czekaj tylko podniosę się z podłogi XD mógł filmować dłużej bo ostatni raz takie coś widziałem u sąsiada tuż przed tym jak jego komin zamienił się w Space X a potem gruchnęło pięknie.
a ty widzę jesteś ekspert i po obejrzeniu filmu wyśpiewasz zaraz skład tego szitu. Pewnie sam dobrze dokładasz do pieca.
Do admina!
Czy możecie przy każdym komentarzu dodać od dodatkowy przycisk obok "Cytuj" i "Postaw piwo" to jeszcze "Zgłoś w trybie pilnym do PŁOKUJATUŁY" ?
Dziecko to nie jest portal dla ciebie.
Ewidentnie widać, że to głównie para wodna ale wytresowane przez tv pseudointeligenty już dostają cioty i łapią za telefon, żeby pokazać wszystkim, że tam jest ten zły, a ja to ten dobry. I tak awansują sobie w hierarchi społęcznej wśród swoich ograniczonych znajomych.
Ty jesteś pierdolnięty, czy udajesz? Para wodna? A co on kurwa w tej wsi ma na swoim kwadracie reaktor atomowy że go musi chłodzić wodą ? I ten jebany reaktor w kominku zainstalowany ?
Nie no kurwa, trzymajcie mnie...
A w dodaktu chyba jakaś dmuchawa załączona dla wymuszenia cugu . bo to kurwa grawitacyjne za chuja nie jest.
Jak się sadza jara to taki ciąg się robi jakby 10 dmuchaw na raz podłączył. Jedyne wyjście to zamknąć piec i prędko na dach przykryć komin jakąś siatką żeby sadze nie fruwały bo o pożar nie trudno.
Przeżyłem 2 pożary sadzy i hałas przy piecu był taki jakby odrzutowiec startował.
Ja tam nie wiem, sam mam kocioł węglowy CO w chałupie i jeszcze nie udało mi się odpierdolić takiego słupa dymu.
Bo trzeba nie czyścić komina dłuższy czas żeby go tak ujebać sadzą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów