Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
albo opcja nr 2 wakacje,
opcja nr 3 urlop,
opcja nr 4 L4...
Opcja nr 5 ktoś pracuje w weekend i dostaje dzień w tyg wolny
Opcja nr 6 ktoś idzie na nockę...
Ale nikt nie zwrocil uwagi na dobra postawe obslugi. Koles nie dal sobie w kasze dmuchac, ziomki poszly za nim. Piwko dla nich!
Właśnie. I bardzo dobrze. Plebs mający się za szlachte myślał że poniży zwykłego sprzedawce burgerów i tym samym podniesie sobie samoocene a tu studenci zza kasy pokazały ścierwu gdzie jego miejsce.
i bardzo dobrze tylko szkoda że nie napluł mu w ryj. nie chciał się śmieć uczyć to niech usługuje tak jak powinien
Już tak nie skowycz... jeszcze tylko ze 4-5 miesięcy, pouczysz się i może przerzucą Cię ze zmywaka na kasę to trochę lżej będziesz mieć
Nienawidzę ludzi, którzy uważają, że można gardzić pracownikami fast foodów. Normalna studencka robota.
Teraz już lepiej ale kiedyś to mnie do kurwicy doprowadzały matoły w macu jak zamawiałem w okienku kurwa jakąś kanapkę "BEZ OGÓRKA" a potem z jebanym ogórkiem było w środku.
I nie mówię o pojedynczym przypadku tylko to było kurwa spierdolone w co 2gim zamówieniu. Mówisz 3 razy bez pierdolonego ogórka debilowi a dostajesz kurwa z jebanym ogórkiem.
Chyba tylko bardziej wkurwiające są te jebane ciapaki co nipanimaju po polsku i mówisz, że kurwa kebab bez jebanej cebuli a skursywyn się uśmiecha jak do kozy przed rytualnym gwałtem i kiwa głową, że rozumie a potem masz najebanej cebuli i niby chuj nie rozumie po polsku ale jak mówisz aby wypierdalał i nie zapłacisz to nagle kurwa zdolności lingwistyczne się u niego odzywają a po chwili kiedy prosisz o paragon to znów kurwa nipanimaju.
Skośne to samo kurwa. Mówisz do takiego cepa, że bez zieleniny w zupie i pytasz 2 razy czy kurwa rozumie i "tak, tak, bez zieleniny" i co kurwa? Dopierdala ci szczypiorku od chuja jebany kutafon.
I też na słowo paragon kurwa nagle nic nie rozumie po polskiemu ale jak powiesz, że do skarbówki zadzwonisz to kurwa w sekundę gada po polsku jebany chuj.
A nie mogłeś po prostu otworzyć kanapki i wyjąć tego ogórka? Po ki chuj przypierdalać się do ludzi?
Co do ćwoka z filmu - dorosły chłop a zachował się jak gnój. Stąd i kara powinna być jak dla gnoja - napsociłeś, to teraz posprzątaj, przeproś, a potem kablem od prodiża w gołą dupę.
@erutlev
A nie mogłeś po prostu otworzyć kanapki i wyjąć tego ogórka? Po ki chuj przypierdalać się do ludzi?
Zajebisty tok rozumowania.
Zamawiasz coś i dostajesz coś czego nie zamawiałeś to sam sobie zrób.
Te ciecie są jak dupy od srania i jeśli tak banalnie proste zamówienie to dla kogoś zbyt duże wyzwanie no to kurwa sorry Batory.
Jak pojedziesz sobie na stację i powiesz do pełna benzynkę i ci ktoś zaleje olejem to pewnie nie problem dla ciebie spuścić samemu i zalać na nowo, co?
To nie jest fizyka jądrowa aby nie wpierdalać ogórka do kanapki.
Rozumiem, że tam tłuki pracują w większości (wbrew obiegowej opinii, że sami studenci) ale chyba nie jest to zbyt skomplikowane aby nie dawać ogórka.
Jakby ci ktoś malował dom i zjebał w paru miejscach to też byś sobie domalował samemu aby się "nie przypierdalać do ludzi"?
Zajebisty tok rozumowania.
Zamawiasz coś i dostajesz coś czego nie zamawiałeś to sam sobie zrób.
Te ciecie są jak dupy od srania i jeśli tak banalnie proste zamówienie to dla kogoś zbyt duże wyzwanie no to kurwa sorry Batory.
Jak pojedziesz sobie na stację i powiesz do pełna benzynkę i ci ktoś zaleje olejem to pewnie nie problem dla ciebie spuścić samemu i zalać na nowo, co?
To nie jest fizyka jądrowa aby nie wpierdalać ogórka do kanapki.
Rozumiem, że tam tłuki pracują w większości (wbrew obiegowej opinii, że sami studenci) ale chyba nie jest to zbyt skomplikowane aby nie dawać ogórka.
Jakby ci ktoś malował dom i zjebał w paru miejscach to też byś sobie domalował samemu aby się "nie przypierdalać do ludzi"?
A nie pomyślałeś o tym, że ta Twoja feralna kanapka była 58217 z kolei którą w ciągu dnia robił gościu od kanapek i zwyczajnie zapomniał bądź przeoczył kwestię ogóreczka? Trochę empatii, człowieku. Otworzyć kanapeczkę, wyjebać ogóra i zamknąć z powrotem możesz sobie SAM.
Co do tankowania i malowania, te rzeczy po prostu robię samodzielnie, bo jak ktoś mi zrobi i spierdoli, to konsekwencje - jak sam zauważyłeś - obciążą MNIE np. finansowo. W przypadku ogóra w kanapce bądź jego braku - konsekwencje są żadne, no, może oprócz niezadowolonego Erutleva.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów