📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja nie wiem dlaczego oni się nie nauczą prostej zasady: widzisz Ładę 2103/2105/2107 - zwolnij, bo coś odpierdoli. Tak samo w Polsce - widzisz Audi, zwolnij/przepuść bo wiadomo że debil leci i coś odjebie.
kapelan_szturmowy napisał/a:
Ja nie wiem dlaczego oni się nie nauczą prostej zasady: widzisz Ładę 2103/2105/2107 - zwolnij, bo coś odpierdoli. Tak samo w Polsce - widzisz Audi, zwolnij/przepuść bo wiadomo że debil leci i coś odjebie.
raczej BMW i volvo
Bo on ma volvo i jemu wszystko wolno
kapelan_szturmowy napisał/a:
To samo z Bolidem Młodzieży Wiejskiej, widziałem wiele razy
" Nakurwiam węgorza nana nana nana "
Łady zabijają rocznie więcej ludzi niż kowwid.
Śmiesznie tą rączką , jak by dawał znak że można jeszcze kawałek podjechać
Quassar napisał/a:
raczej BMW i volvo
Bo on ma volvo i jemu wszystko wolno
Szczerze? Ostatnio tylu debili jeździ po drogach, że ja już obawiam się wszystkich, bez względu na markę
To za to ze powiedzial Polskie twary hahaha ruskie cepy
eliveruss napisał/a:
Szczerze? Ostatnio tylu debili jeździ po drogach, że ja już obawiam się wszystkich, bez względu na markę
+1 byczku mądrego to i miło posłuchać.
dadar123 napisał/a:
To samo z Bolidem Młodzieży Wiejskiej, widziałem wiele razy
To jest :
Bryka
Młodego
Wieśniaka
BMW
Teraz patrzcie świnie król hajłeja, Łada jak złamana, nakurwiam węgorza, nanananana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów