Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co ty chcesz od Szpakowskiego ciulu? Szpakowski to jest legenda A tą zamiane to by mogli zrobic za sztywnego obsrańca Borka ktory pierdoli od rzeczy...
BTW. @up Co ty pierdolisz? Bo czytać mi sie nie chciało.
Człowieku w jakim świecie Ty żyjesz? Szpakowski skończył się kilka lat temu, teraz nonstop myli nazwiska, nie przygotowuje się wcale do spotkań i potem stęka co tam wyliczył tygodnik kibica. Właśnie Borek zna się na rzeczy, potrafi powiedzieć coś ciekawego i przede wszystkim dobrze analizuje co się dzieje na boisku. No ale za jakość się płaci, to siedzi w Polsacie..
patrzę na lokalizację: ireland, myślę: no tak, podręczników też się czytać nie chciało to teraz gary zmywa
Pozwól że Cię poprawię.
Uczę się aby później dawać pracę na zmywakach takim jak ty
Pozdro.
Pozwól że Cię poprawię.
Uczę się aby później dawać pracę na zmywakach takim jak ty
Pozdro.
a co studiujesz? zarządzanie zmywakami? tacy jak ja pracę mają zagwarantowaną wszędzie, tyle, że muszą przyjmować plebsów, których zdrowie podupada najszybciej, jak to u biedoty bywa
1. Wycisz głos w TV.
2. Odpal kanał 1 w radiu.
3. Ciesz się niesamowitymi komentarzami Zimocha
Jeszcze wtorek przed nami, dzień, kiedy pewnie przyjedzie do nas Putin, ruscy skopią nam sromotnie tyłek na stadionie i poza nim,............................a ja rzeknę pod nosem ciche "kurwa" i po raz kolejny postanowię by spierdalać z tego kraju zaraz po studiach, bo sam nie zmienię tego narodu i kraju, ani nie przegłosuję na wyborach plebsu przesiąkniętego lewacko-targowicką ideologią, który będzie co najwyżej płodził i wychowywał kolejne pokolenia wypranych z tożsamości narodowej i honoru tanich robotników dla niemieckich fabryk .
...aleś dowalił do pieca pisowski pomiocie To tak szkolą w medialnej uczelni tego krętacza w Toruniu?? Chcesz spierdalać ze swojej ojczyzny?? ....Spierdalaj byle szybko....i jak najdalej. Najlepiej bez dostępu do internetu. Nie kpij z pracy na zmywaku bo sam jesteś darmozjadem od lat...na dodatek szwendającym sie w czarnej sukience....Ten lewacki plebs ma gdzies oszołomów Twego pokroju ...wraz z Kaczyńskim Nadprezesem Prezesów Jarosławem PiS w PiSdu i tyle na temat !!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów