📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@wojas30 - Gościu weź się rozbiegnij i w ścianę jebnij. Po pierwsze 3 miesiące na sadolu siedzisz i się wymądrzasz. Po drugie jak gustujesz w hello kity to Twój problem. Po trzecie dobre to są filmiki lamanych kości nóg i rąk u ludzi, zresztą zanim się pojawił sadol to się swoje na rottenie przesiedziało, więc nie pierdol "urwipołcie"(cokolwiek to znaczy) o miękkich serduszkach. Mówiąc wprost nie lubię jak ktoś męczy zwierzęta. A jeżeli Ciebie to podnieca bo po twoim poście można odnieść takie wrażenie to powinieneś się leczyć.
wstydziłbym sie dodać takie coś
kasztan_85 napisał/a:
Nie jestem jakimś jebańcem z WWF czy innej podobnej organizacji, ale przywiązał bym skurwielowi sznur do jaj i też bym go ciągnął za samochodem.
Jak czytam takie pierdolenie, to mam ochotę Ci założyć konto na demotywatorach, żebyś tam mógł wylewać swoje żale.
Wchodzisz tu, oglądasz te filmy i zrzędzisz, że Ci się nie podobają, bo przemoc. To co tu, kurwa, robisz?
Poezja dla mych oczu. Kocham rozhisteryzowane wpisy ludzików na temat biednych, zamęczonych zwierzątek.
@kasztan_85
Nie chce mi się targować z typem twojego pokroju bo słowa których bym użył mogły by minąć twój mózg obwodnicą.
Na rottenie też siedziałem to tak na marginesie. A Sadistic ktoś stworzył i nazwę wybrał celowo taką jaka jest. Więc jeśli nie potrafisz znaleźć powiązania takich filmików z pojęciem jakim jest SADYZM to polecam jednak jutub, joemonster albo cholera jeszcze wie co. Chyba że tam też jest dla ciebie za ostro to IPLA sobie zainstaluj.
Nie chce mi się targować z typem twojego pokroju bo słowa których bym użył mogły by minąć twój mózg obwodnicą.
Na rottenie też siedziałem to tak na marginesie. A Sadistic ktoś stworzył i nazwę wybrał celowo taką jaka jest. Więc jeśli nie potrafisz znaleźć powiązania takich filmików z pojęciem jakim jest SADYZM to polecam jednak jutub, joemonster albo cholera jeszcze wie co. Chyba że tam też jest dla ciebie za ostro to IPLA sobie zainstaluj.
Widzę pewną zależność między ciągniętym zwierzęciem, a tym, który nakręca...
co za skurwysyństwo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów