📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pierdolą bajki a później schabowe wpieprzają aż im się uszy trzęsą.
Anonymous~ napisał/a:
Skoro jedzie do rzeźni to już chyba bez różnicy w jaki sposób tam dotrze
Ty też kiedyś umrzesz, mogę cię już teraz przywiązać i ciągnąć za autem? dawaj, będzie fajnie, wrzucimy na sadistica
I'm your the worst nightmare.
kasztan_85 napisał/a:
Nie jestem jakimś jebańcem z WWF czy innej podobnej organizacji, ale przywiązał bym skurwielowi sznur do jaj i też bym go ciągnął za samochodem.
Ja tam lubię kulig... Zarówno robić jak i uczestniczyć
kasztan_85 napisał/a:
Nie jestem jakimś jebańcem z WWF czy innej podobnej organizacji, ale przywiązał bym skurwielowi sznur do jaj i też bym go ciągnął za samochodem.
nie wiem jak ty ale gdyby mi przywiązano sznur do jajec to bym grzecznie szedł za samochodem
Może tylko chciał ją przeprowadzić tylko kawałek, a że nie dał rady sam bo świnia iść nie chciała to pociągnął ją samochodem. Zresztą nie jedzie szybko, jak ją dupa zaczęła boleć to pewnie ruszyła nogi;) heh
kurwa ale wielkie halo poprostu typo kabana na spacer prowadzi...
NIECH ZDYCHA KURWISZON @!!!!!
jakby świnia przebiec sie po piwo nie mogła ,a tu tvn'y robią z piwa rzeźnie , a to tylko świnia abstynentka
*sypki drift po blacie*
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów