18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Tuśka 2012-02-06, 14:19 2
Nie dość że ją zje to jeszcze się znęca sadystycznie
Zgłoś
Keepo 2012-02-06, 14:21
Będę tak samo bestialski i obojętny jak ten skurwiel.

Niech jego matka zdechnie na raka Dziękuję. Ave !

Zgłoś
rockface123 2012-02-06, 14:31 1
jebie mnie ten świniak gdyby ciągnął psa/kota za sobą wydrukowałbym przybliżone zdjęcie jego mordy i uwierzcie mi tydzień dwa i bym kurwe znalazł potem driftowałby zębami po asfalcie przyczepiony do mojej alfy

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
raper900 2012-02-06, 14:31
Rafal1757 napisał/a:

pewnie internauci zaraz go znajdą ;p
dziadek ma przesrane, tak śwń na spacer się nie wyprowadza

A jak według ciebie wyprowadza się świnie na spacer?

Zgłoś
Nuck4d- 2012-02-06, 14:35
piratv90 napisał/a:

tylko się nie posrajcie z tymi komentarzami
ja tu nic nie widzę bezlitosnego

1. jest zima i ślisko (śwince się nic nie stanie)

Ciekawi mnie jak to z wami jest załóżmy że stoicie na przystanku podchodzi do was zmarznięty kotek a wy go przeganiacie (bo założę się że nikt z was nie wziął by go do domu) a potem piszecie komentarze na temat bezlitosnego traktowania zwierząt?

1. Spoko, przywiążmy ciebie do samochodu i przeciągnijmy po śniegu, lodzie, na golasa. Nic Ci się nie stanie .

Ok, ale czy ty mu krzywde robisz, nie przywiązujesz go do autobusu.
Zgłoś
popkan 2012-02-06, 14:39 6
Nuck4d- napisał/a:

1. Spoko, przywiążmy ciebie do samochodu i przeciągnijmy po śniegu, lodzie, na golasa. Nic Ci się nie stanie .

Ok, ale czy ty mu krzywde robisz, nie przywiązujesz go do autobusu.

Sugerujesz, że powinien tą świnie najpierw ubrać?
Zgłoś
peersil 2012-02-06, 14:41
2pac2 napisał/a:

Będę tak samo bestialski i obojętny jak ten skurwiel.

Niech jego matka zdechnie na raka Dziękuję. Ave !

Zastanów się co mówisz bo jeśli istnieje karma to może to wrócić do ciebie ze zdwojoną siłą
a jestem dowodem na to że istnieje
Zgłoś
Seta666 2012-02-06, 14:43
Kurwa przeca to prosiak tokio drift
Zgłoś
sosik 2012-02-06, 14:53 1
@~Anonymous~

Chyba sam byś wolał zginąć bezboleśnie, niż żeby ktoś jeszcze się nad tobą przed śmiercią znęcał?

No chyba, że jesteś tak pojebany i masz dziwne fetysze.
Zgłoś
wojas30 2012-02-06, 15:26 7
Mnie zastanawia tylko jedno. Co tu na portalu Sadistic robią takie urwipołcie które to mają miękkie serduszka, poczucie współczucia itp. Nie pomyliliście moi drodzy portalu? Może fotka lub nasza klasa będzie bardziej odpowiednia. Bo czytając niektóre komentarze mam wrażenie jakby się właśnie komuś adresy internetowe popierdoliły i se wszedł tu przez pomyłkę. Jak się rejestrujesz i decydujesz na oglądanie zawartości tej witryny to się nie nastawiaj na jebane Hello Kitty tylko na brutalną prawdę z życia wziętą. A poza tym tej świni się chuja stało. Więcej ucierpiał silnik tego samochodu ciągnąc taką lochę. Trochę jednak ważyła...
Ja pierdole no...ale się poirytowałem...ale popatrzcie sami i odpowiedzcie - co ci ludzie tutaj robią?
MrPink napisał/a:

A potem takie matoły bezlitosne wiozą tak psy na łańcuchach bestialsko się nad nimi znęcając... Jak chce się znęcać to niech tak swoją żonę tak kurwa wozi, pewnie też niezła z niej locha

kasztan_85 napisał/a:

Nie jestem jakimś jebańcem z WWF czy innej podobnej organizacji, ale przywiązał bym skurwielowi sznur do jaj i też bym go ciągnął za samochodem.

P.S. Mam nadzieję że byłem kulturalny i nikogo z tych wrażliwców nie uraziłem...
Zgłoś
Nuck4d- 2012-02-06, 15:34
popkan napisał/a:

Sugerujesz, że powinien tą świnie najpierw ubrać?

Swinie ciagnał jak natura dała, dlaczego człowieka inaczej miał by ciagnac. Sugeruje ze nie powinien ciagnac swiniaka kurwa.
Zgłoś
Noxford 2012-02-06, 15:39 2
Zgadzam się z kolegą wyżej! Zawsze kurwa na tej stronie były filmiki takiej tematyki to teraz od ostatniego czasu zleciało się tu pełno jakiegoś gówna które wszystko ciśnie że to jest złe i bez serca. I na to wszystko pedały jeszcze dostają browary... Czas umrzeć.

SPLITTERKOR REKORDS DZIWKO!!!
Free Tekno man.
Zgłoś
exculibrus 2012-02-06, 15:56
@Up
@Wojas
A mi wydawało się, że na sadisticu chodzi o to aby pośmiać się z ludzi i ich głupoty. Rozpierdolisz głowę skacząc z murku? Spoko, mnie to bawi. Ale znęcanie się nad zwierzętami? Może niech ktoś wrzuci filmik, na którym matka przywiązuje 4 letnią córkę do haka i ciągnie, jak ten gość świnię. Dziecko ma takie same możliwości obrony jak zwierzę, a ból czuje tak samo.

@Upupup
Pierdolnij się w głowę, zanim napiszesz, że nieważne co się z nią dzieje bo i tak zaraz zginie. Szkoda, że nie miałeś okazji nigdy gościć w obozie koncentracyjnym, ale może uda się Tobie załapać do tybetańskiego więzienia, kto wie.

Niektóre komentarze przypomniały mi film: "Wyspa" - pamiętam, że niebieska okładka filmu i główną rolę grała jakaś blondyna^^, polecam. Kiepska realizacja, bez rewelacji, ale ogląda się przyjemnie i ciekawy pomysł.
Zgłoś
g................9 2012-02-06, 16:13
jedni śpią z prosiakami w łóżku - inni ciągną je za autem... dziwny ten świat
Zgłoś
Rafal1757 2012-02-06, 16:30 2
raper900 napisał/a:

A jak według ciebie wyprowadza się świnie na spacer?

o tak
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów