Niech jego matka zdechnie na raka Dziękuję. Ave !
pewnie internauci zaraz go znajdą ;p
dziadek ma przesrane, tak śwń na spacer się nie wyprowadza
A jak według ciebie wyprowadza się świnie na spacer?
Ciekawi mnie jak to z wami jest załóżmy że stoicie na przystanku podchodzi do was zmarznięty kotek a wy go przeganiacie (bo założę się że nikt z was nie wziął by go do domu) a potem piszecie komentarze na temat bezlitosnego traktowania zwierząt?
1. Spoko, przywiążmy ciebie do samochodu i przeciągnijmy po śniegu, lodzie, na golasa. Nic Ci się nie stanie .
Ok, ale czy ty mu krzywde robisz, nie przywiązujesz go do autobusu.
1. Spoko, przywiążmy ciebie do samochodu i przeciągnijmy po śniegu, lodzie, na golasa. Nic Ci się nie stanie .
Ok, ale czy ty mu krzywde robisz, nie przywiązujesz go do autobusu.
Sugerujesz, że powinien tą świnie najpierw ubrać?
Będę tak samo bestialski i obojętny jak ten skurwiel.
Niech jego matka zdechnie na raka Dziękuję. Ave !
Zastanów się co mówisz bo jeśli istnieje karma to może to wrócić do ciebie ze zdwojoną siłą
a jestem dowodem na to że istnieje
Chyba sam byś wolał zginąć bezboleśnie, niż żeby ktoś jeszcze się nad tobą przed śmiercią znęcał?
No chyba, że jesteś tak pojebany i masz dziwne fetysze.
Ja pierdole no...ale się poirytowałem...ale popatrzcie sami i odpowiedzcie - co ci ludzie tutaj robią?
A potem takie matoły bezlitosne wiozą tak psy na łańcuchach bestialsko się nad nimi znęcając... Jak chce się znęcać to niech tak swoją żonę tak kurwa wozi, pewnie też niezła z niej locha
Nie jestem jakimś jebańcem z WWF czy innej podobnej organizacji, ale przywiązał bym skurwielowi sznur do jaj i też bym go ciągnął za samochodem.
P.S. Mam nadzieję że byłem kulturalny i nikogo z tych wrażliwców nie uraziłem...
Sugerujesz, że powinien tą świnie najpierw ubrać?
Swinie ciagnał jak natura dała, dlaczego człowieka inaczej miał by ciagnac. Sugeruje ze nie powinien ciagnac swiniaka kurwa.
A mi wydawało się, że na sadisticu chodzi o to aby pośmiać się z ludzi i ich głupoty. Rozpierdolisz głowę skacząc z murku? Spoko, mnie to bawi. Ale znęcanie się nad zwierzętami? Może niech ktoś wrzuci filmik, na którym matka przywiązuje 4 letnią córkę do haka i ciągnie, jak ten gość świnię. Dziecko ma takie same możliwości obrony jak zwierzę, a ból czuje tak samo.
@Upupup
Pierdolnij się w głowę, zanim napiszesz, że nieważne co się z nią dzieje bo i tak zaraz zginie. Szkoda, że nie miałeś okazji nigdy gościć w obozie koncentracyjnym, ale może uda się Tobie załapać do tybetańskiego więzienia, kto wie.
Niektóre komentarze przypomniały mi film: "Wyspa" - pamiętam, że niebieska okładka filmu i główną rolę grała jakaś blondyna^^, polecam. Kiepska realizacja, bez rewelacji, ale ogląda się przyjemnie i ciekawy pomysł.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów