Nie ma to jak dawać gówniarzom takie zabawki, którymi można bez problemu zabić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak mam być szczera to nawet ja jej nie zauważyłam
Izabelas1994 napisał/a:
Jak mam być szczera to nawet ja jej nie zauważyłam
gówniarz siedział na kierownicy i spadł, ile ich tam jest 4?
Jesse.Pinkman napisał/a:
Nie ma to jak dawać gówniarzom takie zabawki, którymi można bez problemu zabić.
Nie pierdol, dzieciaki mają zabawę i nie siedzą jak pizdy z mordą w ekranie. W dzieciństwie sam nie jedną rzecz niebezpieczną odwaliłem, na szczęście nie było tyle kamer. Co drugi dzieciak na osiedlu miał motorynkę i na śniegu też się popierdzielało.
Heliar napisał/a:
gówniarz siedział na kierownicy i spadł, ile ich tam jest 4?
Nie pierdol, dzieciaki mają zabawę i nie siedzą jak pizdy z mordą w ekranie. W dzieciństwie sam nie jedną rzecz niebezpieczną odwaliłem, na szczęście nie było tyle kamer. Co drugi dzieciak na osiedlu miał motorynkę i na śniegu też się popierdzielało.
Stare dobre czasy... oj tak...
Co to wysiadło z tego auta ? Yeti? Większy od wszystkich ze dwa razy.
wiki69 napisał/a:
Dorosły, reszta to kaszojady.Co to wysiadło z tego auta ? Yeti? Większy od wszystkich ze dwa razy.
no juz widze jak dziecko zabije się 3 konnym quadem, boli cie ze twoich starych na takie zabawki nie b
ylo stać
ylo stać
Zabawki, którymi można bez problemu zabić...
Łyżwy
Narty
Deskorolka
Hulajnoga
Rower
Skakanka
...
Łyżwy
Narty
Deskorolka
Hulajnoga
Rower
Skakanka
...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów