📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
_XaL_ napisał/a:
Oho, fachowe słownictwo, widzę. Goście są na kwasie, a nie dropsach. A inna sprawa, że leci fejkiem.
dokladnie lsd najlepszy i najpiekniejszy narkotyk hahaha
a mnie sie wydaje ze to nie jest fake, nawpierdalali sie jakis psychodelikow i maja ostra faze faze
Mephic napisał/a:
@Creativepl Twoja wolność kończy się tam gdzie zaczyna się moja. Gdyby ludzie na dragach nie wchodzili w wolność innych ludzi to pewnie byłyby legalne.
Pierdolnięty? To czemu inni po alko wchodzą w moją wolność? No właśnie, a teraz się zamknij i wypierdalaj. Nie znajdziesz wytłumaczenia (typu relacje człowiek-człowiek, bezpośrednio) dlaczego są zakazane, bo chodzi o relacje typu rząd-szary obywatel, (rząd ofc)który ma wszystko w dupie, a nie wierzę, że sami nie mają żadnych dochodów z rynku narkotykowego (po chuj zlegalizować i dać Państwu <pośrednio nam - obywatelom, "ćpunom" i "niećpunom">, skoro można skryminalizować i mieć z tego korzyści własne, a wyjebane na takiego ciebie czy mnie).
realus napisał/a:
do młodzierzy nic nie kupować w tym szjsie bo to same zło najlepie od dilerka na ulicy a nie to !!
Gorzej, jak tam chujostwo i tu chujostwo mają
ile się kurwa znawców znalazło
wlasnie kurwa znawcow
po kwasie mialem fraktale i niezle projekcje ale ogarnialem bajerę
po kwasie mialem fraktale i niezle projekcje ale ogarnialem bajerę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów