Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oho, fachowe słownictwo, widzę. Goście są na kwasie, a nie dropsach. A inna sprawa, że leci fejkiem.

fakt leci fakiem i rzeczywiście nie dropsy a kwasik raczej
nie wiem jakie dropy teraz robia ale kiedys po nich nie można było mieć halunów

te dopalacze to samo gówno! u mnie w mieście 4 osoby przez to trafiły do szpitala bo sie zawiesiły... a te nazwy, sztywny misza, dominator, pokaż cycki i inne c🤬jostwa...
@Speedballwtf ich sprawa, że sie zawiesili teraz będą mieli wybór i nauczke co najwyżej. Ale państwo nie może mi mówić czy chce brac dopalacze czy nie to moj wybór i państwa to powinno gówno obchodzić. A jak ktoś napisze "za moje pieniądze leczą sie" to niech sie p🤬lnie w główke, bo każdy z nas płaci te składki wieć leczą sie za własne. No i kolejna sprawa w telewizji dopalacze pokazywane sa tylko i wyłącznie jako dropsy czy białe, ani razu nie widziałem aby pokazywali shiwe, hammera czy inne ziółka. Fakt jest taki, że to chemia jednak to ja decyduje czy cchce wp🤬lać chemie czy nie!
fejkiem to was nazwali w pracy, normalnie widać że się najedli , z tego co widze to jakieś kwasy właśnie albo pixy ale też nie takie typowe z mdma bądź speedowo - koksowe , właśnie z jakiś halucynogennym środkiem . Z tego co słyszałem nie ma aż tak katujących dopalaczy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie