📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa myślałem że zajebie głową w tą deskę, straci przytomność i spali się w tym ognisku... Lipa.
@Zabson bgt
tyś kurwa, choć raz, przeczytał jego słowa? Czy napieradalasz te komentarze bez ładu i składu, z nadzieją, że ktoś się pomyli i da ci piwo?
tyś kurwa, choć raz, przeczytał jego słowa? Czy napieradalasz te komentarze bez ładu i składu, z nadzieją, że ktoś się pomyli i da ci piwo?
brudasy wiec i idioci!!! hahahaha smiac mi sie chce z takich lumpow!!!! hahahaha
W tej emotce co użyłeś powinny jeszcze być wielokropki przed "IS..." i "SPARTA!". Wtedy by było:
THIS...
...IS...
...SPARTA!
Co ma o wiele więcej sensu.
THIS...
...IS...
...SPARTA!
Co ma o wiele więcej sensu.
Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).
To nie są czasem Swarzędzkie fabryki i ekipa z ASG? bo ASG to na 100% jest...
Nie ma piwa bo nie wypaliło mu włosów na bani.
Pajacu Polski Mundur miał na sobie czyli był ze związku Strzeleckiego, więc stul japę hamie i nie obrażaj Polskiego Munduru. Sam jesteś lumpem.
Nie ma piwa bo nie wypaliło mu włosów na bani.
@up - to dokręć dalszą część
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów