Słyszę że ktoś japę sobie drze w piwnicy, idę tam i spotykam tego Pana, generalnie menela pospolitego co dykte lubi spożywać bo ową posiadał w swym zasobniku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
piwko za kulture z Twojej strony!
zawsze powtarzalem czlowiek czlowiekowi czlowiekiem, nic nie zajebal, nic nie zniszczyl, kulturalnie opuscil lokal.
zawsze powtarzalem czlowiek czlowiekowi czlowiekiem, nic nie zajebal, nic nie zniszczyl, kulturalnie opuscil lokal.
#szejq o kurwa a co to za bajka wspaniała fajnie że ja pokazales. a i sztangi pedale wez skasuj konto wyjeb komputer przez okno i skocz za nim
ale ze stary do ciebie mowi per ziomku?
@kermq Bardzo ładnie. Kulturalnie i spokojnie, tak jak powinno być.
PS. Masz zajebisty głos
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm
wciąż uważam za chorobę."
PS. Masz zajebisty głos
Dla tych wszystkich "napinaczy" którzy uważają, że kermq zrobił źle, życzę wam szczerze i z całego serca, obszczanych i obsranych piwnic a gwarantuję wam, że na tym się nie skończy. Bo Mr.Menel ma gorąco wyjebane na wasze piwnice, przyszedł się tam tylko przegarować na śrubie.
Z takimi ludźmi trzeba niestety krótko. Chyba, że sprzątanie gówna i sików od obcych ludzi nie robi na was wrażenia.
Z takimi ludźmi trzeba niestety krótko. Chyba, że sprzątanie gówna i sików od obcych ludzi nie robi na was wrażenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów