Słyszę że ktoś japę sobie drze w piwnicy, idę tam i spotykam tego Pana, generalnie menela pospolitego co dykte lubi spożywać bo ową posiadał w swym zasobniku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
,,Ziomek ale wiesz co ja nie widziałem takiego chłopaka jak ty" a pewnie wielu już meneli widział w życiu:D
Za kulturę nie wyjebania menelowi, który być może po lekkim otrzeźwieniu będzie chciał ojebać czyjąś piwnicę, PIWKO!
chujowo tak ojca wrzucać do sieci, to że jest akloholikiem nie jest jego winą.... ja też jestem i daje radę ogarnij się
( . .)
c(")(")
This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Szangti jaki bohater? Prędzej czy później któryś z sąsiadów wezwałby policje za te jego darcie japy w piwni. Zwyczajnie gościa przegoniłem i tyle. Czytałeś w ogóle opis? Może masz problem z rozumieniem pewnych sytuacji. Menel zamiast spać na wytrzeźwiałce dziś śpi sobie spokojnie na dworze, mrozów nie ma. Rzucałem się do niego? Biłem go? W ogóle oglądałeś ten film? Może włóż przy kolejnym odtwarzaniu okulary? 1000 % razy wole te chore komentarze ludzi z góry niż Twój który nie wiadomo do czego się odnosi.
Zapomniałeś dodać "dzisiaj", kiedy była mowa o przytulaniu A filmik świetny.
pojadę klasykiem: "ładnie tak ojca nagrywać?"
width:99999999999px;
}
Szangti jaki bohater? Prędzej czy później któryś z sąsiadów wezwałby policje za te jego darcie japy w piwni. Zwyczajnie gościa przegoniłem i tyle. Czytałeś w ogóle opis? Może masz problem z rozumieniem pewnych sytuacji. Menel zamiast spać na wytrzeźwiałce dziś śpi sobie spokojnie na dworze, mrozów nie ma. Rzucałem się do niego? Biłem go? W ogóle oglądałeś ten film? Może włóż przy kolejnym odtwarzaniu okulary? 1000 % razy wole te chore komentarze ludzi z góry niż Twój który nie wiadomo do czego się odnosi.
Różni ludzie maja różne problemy ,ale to ,że oni nie chcą spać w "bidulu" , bo mogą przynajmniej u mnie w mieście to inna sprawa ,a nie chcą bo tam trzeba być trzeźwym ,a oni zwyczajnie wolą być nawalonymi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów