Kolejna zajebista produkcja devinsupertramp, tworcyt m.in. assassin's creed in real life czy epic rope swing
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trochę wysiłku, wytrwałości i ambicji. Można wszystko, nawet bez wielkich pieniędzy. Pozdro dla wszystkich
maruderów
maruderów
Nie zesrajcie się wszyscy z tej zazdrości
darthbercik a może nie każdy chce wyjeżdżać z tego "nędznego kraju"? Może dla nie których znaczy on coś więcej jak tylko obecne miejsce pobytu i nie wyobrażają sobie że mogli by go opuścić? Chcą tutaj godnie żyć, pracować, bawić się i umierać jednak nie mają siły przebicia by zmienić obecną sytuację. Porządni i wartościowi ludzie zawsze zostają w cieniu a szumowiny dochodzą do głosu nawet na takim portalu jak ten.
błazen napisał/a:
pjm77, ty tak na poważnie? Jeśli tak to żal mi ciebie. Pochwal się jak już cie przecfelują w więzieniu do którego trafisz za niumyślne spowodowanie trwałego uszczerbku na zdrowiu.
Twój żal nie jest mi do niczego potrzebny. Te lata mam już za sobą i jakoś wyszedłem z tego obronną ręką, nic naprawdę poważnego mi się nie stało ani nic naprawdę poważnego nikomu nie zrobiłem. Te proroctwa to rozumiem na podstawie własnego doświadczenia snujesz? Czy na podstawie tego co w gazetach piszą? Sorry chłopaki ale na bandę zjebów bez charakteru was chowają w dzsiejszych czasach.
pkh
Fajna zabawa, ale co tu dużo mówić...trzeba mieć bogatych rodziców ..
Nie nie bogatych rodziców tylko trzeba ruszyć dupę z przed komputera, skończyć jakieś studia i wziąć się za robotę! I nie żalcie się że praca w Polsce za 1200, jak się jest debilem to tak kasa w biedronce i heja.
Powyższe nie dotyczy gimbazy, wy się weźcie za trądzik
Fajna zabawa, ale co tu dużo mówić...trzeba mieć bogatych rodziców ..
Nie nie bogatych rodziców tylko trzeba ruszyć dupę z przed komputera, skończyć jakieś studia i wziąć się za robotę! I nie żalcie się że praca w Polsce za 1200, jak się jest debilem to tak kasa w biedronce i heja.
Powyższe nie dotyczy gimbazy, wy się weźcie za trądzik
do tego akurat hajsu nie potrzeba.do tego potrzeba miejsca,ktore w polsce zaraz ktos by zamknał lub opodatkował ten sposob zabawy. Ewentualnie nasłaliby milicje ,a wielcy stróze prawa spierdolili by całą zabawę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów