Kolejna zajebista produkcja devinsupertramp, tworcyt m.in. assassin's creed in real life czy epic rope swing
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bogate skurwiele, nie ma piwa. Niech giną.
Weźcie się za siebie , a nie tylko narzekacie jakich to rodziców bogatych trzeba mieć. Gdyby połowa z was chociaż porządnie zaczęła się uczyć, wyjechała z tego nędznego ( gospodarczo ) kraju , to spokojnie było by was stać na wasze marzenia, tudzież zainteresowania. A tak to tylko narzekacie, opierniczacie się...
pieniądze szczęścia nie dają - tekst wymyślony przez bogatych co by innym tak przykro nie było, ach wspaniałomyślni
ale spoko jak będę bogaty też nagram film jak się zajebiście bawię
ale spoko jak będę bogaty też nagram film jak się zajebiście bawię
Co to za miejsce?
u nas pewnie byłby zkaz kompieli : /
pkh napisał/a:
Fajna zabawa, ale co tu dużo mówić...trzeba mieć bogatych rodziców ..
lub dobrze dupą zarabiać
Wielkie mi halo. Wypierdalać tyle sosu i bujać się z takimi zjebami po to tylko żeby doświadczyć trochę emocji? Zamiast pójść się normalnie napierdolić i wdać w jakąś awanturę i mieć to samo z prawdziwą brygadą "pod wezwaniem"?? Ludźmi, z którymi przyjaźnie zostają na całe życie, którzy nie zapomną o mnie "bo mój tata już nie jest w radzie nadzorczej", przed którymi nic nie muszę udawać??? Pff...
pjm77, ty tak na poważnie? Jeśli tak to żal mi ciebie. Pochwal się jak już cie przecfelują w więzieniu do którego trafisz za niumyślne spowodowanie trwałego uszczerbku na zdrowiu.
wchuj trzeba tej kasy żeby line ze skałki rozwiesić nad jakims jeziorem tudziez innym bajorem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów