18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
saves 2016-05-30, 19:17 1
Kumple zrobili mu najlepszy kawał na świecie. Powinien im się odwdzięczyć obrzygując ich wszystkich.
Zgłoś
woli123 2016-05-30, 19:59 8
Lepszy efekt był by, gdyby mu coś odjebało i wyskoczył
Zgłoś
vonciapaci 2016-05-30, 19:59 40
Jebane brudasy. Europy nie lubią, a z przywilejów i rozrywek korzystają ;/ Na karuzelę pewnie też za darmo weszli, bo kasjerzy wyszliby na rasistów i islamofobów. Wkurwia mnie to niesamowicie
Zgłoś
Cappo_di_Tutti_Ferdi 2016-05-30, 22:06 14
Dobrze się bawio i was to boli,mnie też ,jebać brudasów

Kto codziennie je migdały ten ma kurwa kawał pały.
Zgłoś
P................r 2016-05-31, 12:16 1
Niestety nikt nie wypadł. Chyba że po 4 sekundzie, bo dalej nie oglądałem (za dużo gówna w obiektywie)
Zgłoś
razak 2016-05-31, 20:47
największa ciapata ciota jaką widzial sadistic.
Zgłoś
Kippero 2016-06-01, 2:16
Nie zjarany, tylko oni tacy są, od urodzenia.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2016-06-01, 7:15
Ale pieją Ahmedy, jak koguty na wsi.

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
yaiba 2016-06-01, 7:56
Tak to powinno wyglądać. Najpierw trochę stresu a potem utylizacja.

Putin la Puta Kaput
Zgłoś
8michal7 2016-06-01, 8:00
saves napisał/a:

Kumple zrobili mu najlepszy kawał na świecie. Powinien im się odwdzięczyć obrzygując ich wszystkich.

woli123 napisał/a:

Lepszy efekt był by, gdyby mu coś odjebało i wyskoczył

Po co ta zawiść w waszych komentarzach. Gdyby to byli jego kumple, wiedząc, że jest zjarany powinni kulturalnie go wysadzić z kolejki razem z resztą brudasów w powietrze..
Zgłoś
szpidi 2016-06-01, 9:44
cygano - turasy - kutasy
Zgłoś
RealG 2016-06-01, 10:32
;Szkoda, że nie pojechali na tę kolejkę co przez wodę przejeżdża, może by się w końcu umyli
Zgłoś
hienamas 2016-06-01, 11:35
Im ciemniejsza skóra tym mniej higieny i rozumu
Zgłoś
fantasticplayer 2016-06-01, 13:54
Ten park rozrywki mieści się w Blackpool, UK i nazywa się Pleasure Beach. Fajne miejsce żeby się wyszaleć, polecam kolejki Pepsi max oraz Fusion.

Dla mnie od zawsze największa nagroda to, zapach ciętych kwiatów na grobie wroga.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów