co tu dodać... niezły syf na tych kolejkach mają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kumple zrobili mu najlepszy kawał na świecie. Powinien im się odwdzięczyć obrzygując ich wszystkich.
Jebane brudasy. Europy nie lubią, a z przywilejów i rozrywek korzystają ;/ Na karuzelę pewnie też za darmo weszli, bo kasjerzy wyszliby na rasistów i islamofobów. Wkurwia mnie to niesamowicie
Dobrze się bawio i was to boli,mnie też ,jebać brudasów
Putin la Puta Kaput
saves napisał/a:
Kumple zrobili mu najlepszy kawał na świecie. Powinien im się odwdzięczyć obrzygując ich wszystkich.
woli123 napisał/a:
Lepszy efekt był by, gdyby mu coś odjebało i wyskoczył
Po co ta zawiść w waszych komentarzach. Gdyby to byli jego kumple, wiedząc, że jest zjarany powinni kulturalnie go wysadzić z kolejki razem z resztą brudasów w powietrze..
;Szkoda, że nie pojechali na tę kolejkę co przez wodę przejeżdża, może by się w końcu umyli
Ten park rozrywki mieści się w Blackpool, UK i nazywa się Pleasure Beach. Fajne miejsce żeby się wyszaleć, polecam kolejki Pepsi max oraz Fusion.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów