Dobrze się bawią...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziewczyny chyba zjadły coś ciężkostrawnego, bo na ryjach pojawiają się im odruchy wymiotne
Kurwa aż się śmiać chce jak czytam te komentarza eksperckie ...
Coś mi się wydaje, że najwięcej do powiedzenia mają Ci co najmniej w życiu mieli z gównami styczności. Przecież na pierwszy rzut oka widać, że to zbyt duża dawka (ponad 10 tabletek) MDMA ...
Coś mi się wydaje, że najwięcej do powiedzenia mają Ci co najmniej w życiu mieli z gównami styczności. Przecież na pierwszy rzut oka widać, że to zbyt duża dawka (ponad 10 tabletek) MDMA ...
Pufcik napisał/a:
Tytuł w cudzysłowie, nie chodzi wprost o zjaranie.
Od razu zróbcie dochodzenie co brały... bo akurat po filmiku od razu wiadomo.
Są to prawdopodobnie narkotyki z grupy Alfa-aminoketonów czyli tak zwanych "stymulantów" .Amfetamina, ani marihuana w ten sposób nie działają, moim skromnym zdaniem są to narkotyki z tej grupy ,ponieważ widać na filmie jak dziewczyny mają szczękościsk oraz nadmierną pobudliwość ruchową. Trzeba zanalizować jeszcze gdzie one się znajdują, obstawiam Niemcy, albo Ibizę, a w tych rejonach bardzo powszechna jest Ketamina, która w dużych dawkach bardzo mocno stymulują. Biorąc pod uwagę, że są to dziewczyny, które pierwszy raz się tak zabawiły to mogło je tak poskładać. Może to także być pyszny Mefedron , z odpowiednią dawką alkoholu. Niektóre tabletki np związki ogólne Tryptaminy , albo Fenyloetyloaminy nie działają tak na obszar stymulacji mózgu bo są to psychodeliki . Opioidy (Heroina, morfina) , działa bardziej jak marihuana tylko z potężniejszym pierdolnięciem. Koks, amfa działa na obszar stymulacji, ale nie tak bardzo jak widać na filmie. W skrócie moje typy to Mefedron, MDMA, Ketamina ( mogą być w postacji proszku albo tabletki) - są to najpopularniejsze stymulanty w europie.
@ kunqey
wiesz że ketamina (mimo że działa stymulująco) jest dysocjantem a nie stymulantem tak będąc bardziej szczegółowym?? piszesz że to nie fenki ani trypki? MDMA jest FEamina i w zasadzie jednocześnie psychodelikiem, tyle ze o działaniu empatogenno-euforycznym. I dlaczego z twojej wypowiedzi wynika ze Beta-ketony (czy tam alfa-aminoketony) = stymulanty?? jedyny ze związków które obstawiasz należący do tej grupy jest mefedron, ketamina w sumie nie wiem dokładnie jak wygląda a MDMA jest pochodna amfetaminy i z ketonami ma chuja wspólnego. Coś tam wiesz, więcej niż reszta na pewno, ale troszkę mieszasz pojęcia (lub po prostu niezrozumiale piszesz)
wiesz że ketamina (mimo że działa stymulująco) jest dysocjantem a nie stymulantem tak będąc bardziej szczegółowym?? piszesz że to nie fenki ani trypki? MDMA jest FEamina i w zasadzie jednocześnie psychodelikiem, tyle ze o działaniu empatogenno-euforycznym. I dlaczego z twojej wypowiedzi wynika ze Beta-ketony (czy tam alfa-aminoketony) = stymulanty?? jedyny ze związków które obstawiasz należący do tej grupy jest mefedron, ketamina w sumie nie wiem dokładnie jak wygląda a MDMA jest pochodna amfetaminy i z ketonami ma chuja wspólnego. Coś tam wiesz, więcej niż reszta na pewno, ale troszkę mieszasz pojęcia (lub po prostu niezrozumiale piszesz)
BongMan napisał/a:
Zjarane? Moim zdaniem to one się fety nawciągały albo piguł nażarły, bo nie widziałem żeby po Mariannie ktoś tak się zachowywał.
zacytuję Jarosława Kaczyńskiego "[...]Od kiedy Marihuane się pali?[...]"
czy tylko mi, babie, gesty tej blondyny na poczatku dwuznacznie sie kojarzą.
Herezzzy, nie właściwie to dziwię się, że nikt wczesniej z seksem nie skojarzył ów gestów.
BongMan napisał/a:
Zjarane? Moim zdaniem to one się fety nawciągały albo piguł nażarły, bo nie widziałem żeby po Mariannie ktoś tak się zachowywał.
w takim razie poza internetem to ty nie widziałeś ani osoby na fecie, ani na pigułach, ani po marichuanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów