📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
na koncu laska jeszcze znakim dostala ;D
a tak w ogole to safety first, powinni wlaczyc ta dyscypline do olimpiady przy czym im wiecej skkoszonych osob tym lepiej
a tak w ogole to safety first, powinni wlaczyc ta dyscypline do olimpiady przy czym im wiecej skkoszonych osob tym lepiej
Cyce to taki odpowiednik jajek a ta laska przyjęła srogie pierdolnięcie na bimbały, więc bolało "motzno"
Sama stała tak blisko, godziła się na ryzyko, peszek. Przecież 2-3 metry wyżej widać to samo.
bercisko napisał/a:
Cyce to taki odpowiednik jajek a ta laska przyjęła srogie pierdolnięcie na bimbały, więc bolało "motzno"
chcesz mi jajka wypieścić?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów