📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
Brązowy ślad nie będzie Ci się robił jak będziesz dokładnie rzyć wycierał i majtki zmieniał.
Ja bym zostawił brązowy ślad jak bym musiał pod górę nadupcać.
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Brązowy ślad to ja bym teraz zostawiła Tobie na twarzy, za to, że zmarnowałam przez Ciebie 1;24 minuty...
Masz rację. Powinienem napisać, że to filmik dla ludzi, którzy kiedyś odeszli od komputera i potrafią uznać jakiś sport, chociaż w najmniejszym stopniu, za interesujący. Z głębi serca - przepraszam!
To, że nie dałam Ci piwa za marny filmik oznacza, że jestem nolifem i nie mam życia, tak, gratuluję wniosków... =]
szczerze wam powiem, bo pewnie nie wiecie rozpędzić się na rowerze nawet na slickach (łyse oponki) powyżej 60 km/h z góry to problem ze względu na opory powietrza, natomiast to nie jest takie samo 60 km co w aucie, mój rekord 74 na asfalcie z góry, 82,5 na stoku zimą - hamowanie dupą przez 50 metrów i mandat jako dyplom ukończenia zjazdu
Apostezjon napisał/a:
natomiast to nie jest takie samo 60 km co w aucie
No tak bo rower zagina czasoprzestrzeń...
Heh, ja kiedyś wydusiłem na moim rowerku 47.2 km/h (licznik firmy SING-DING). Musialem chyba z 5 min odpoczywać bo oddechu nie mogłem zlapać, ale w wakacje wieczorkiem pobiję, wtedy sie lżej jeździ.
aż mi się srać zachciało
dobrze że mamy dziurawe drogi przynajmniej żaden skurwiel nie jeździ 100 km/h na ograniczeniu
Co dziwne nikt z Was nie zwrócił jeszcze uwagi na to że oni przy tych 100km/h się jeszcze popychają..
Apostezjon napisał/a:
szczerze wam powiem, bo pewnie nie wiecie rozpędzić się na rowerze nawet na slickach (łyse oponki) powyżej 60 km/h z góry to problem ze względu na opory powietrza, natomiast to nie jest takie samo 60 km co w aucie, mój rekord 74 na asfalcie z góry, 82,5 na stoku zimą - hamowanie dupą przez 50 metrów i mandat jako dyplom ukończenia zjazdu
A ty co rowerowy Kubica? 82 to sobie możesz zapierdalać na monocyklu w cyrku, chyba że masz żabie uda jak panowie zawodowo uprawiający ten sport pokazani na filmiku.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów