📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Było tak blisko do dobrego materiału.
Źródło ? w sensie które to zawody dokładnie
Źródło ? w sensie które to zawody dokładnie
No niech teraz się wypowiedzą ci wszyscy piloci dronów, które latają wysoko nad głowami ludzi. Mówią, że to nie może się nic stać 'bo to kosztowało kilka kafli' a poza tym to 'super ultra technologia'. Gówno nie ultra technologia, elektryka nigdy nie będzie w 100% niezawodna.
Ten zjazd wyglada jak slalom...
@Szywski_Snb zawsze istnieje spore ryzyko ze cos sie spierdoli.
Wysoka wilgotnosc, zatarcie lozyska w jednym z silniczkow (w przypadku quadro spadnie jak kamien) poluzowanie przewodu od kontrolera NAZA czy innego gowna i upadek gotowy.
Dlatego latanie nad glowami na duzej wysokosci to szczyt.
Ostatnio miejscowa gazeta poprosila mnie o przelot nad wieczornym marszem protestujacym przeciwko zamkniecia szpitala.
Po pierwsze odmowilem latania nad glowami, po drugie bylo bardzo wilgotno.
Jesli cos wazy powiedzmy 2kg znajduje sie na wysokosci powiedzmy 50m i leci z predkoscia 45km/h, majac obracajace sie 4 ostre wirniki.....w razie utraty sterowania.....material na harda gotowy. Pomijam, ze wiele osob nie ma pojecia o lataniu
Wysoka wilgotnosc, zatarcie lozyska w jednym z silniczkow (w przypadku quadro spadnie jak kamien) poluzowanie przewodu od kontrolera NAZA czy innego gowna i upadek gotowy.
Dlatego latanie nad glowami na duzej wysokosci to szczyt.
Ostatnio miejscowa gazeta poprosila mnie o przelot nad wieczornym marszem protestujacym przeciwko zamkniecia szpitala.
Po pierwsze odmowilem latania nad glowami, po drugie bylo bardzo wilgotno.
Jesli cos wazy powiedzmy 2kg znajduje sie na wysokosci powiedzmy 50m i leci z predkoscia 45km/h, majac obracajace sie 4 ostre wirniki.....w razie utraty sterowania.....material na harda gotowy. Pomijam, ze wiele osob nie ma pojecia o lataniu
oj, oj oj oj
Z polskim komentarzem dailymotion.com/video/x3j4czj_dron-atakuje-marcela-hirschera_sport
To były zawody w trydenckim Madonna di Campiglio, Hircher (faworyt), ten z filmiku, zajął drugie miejsce za Kristofersonem. To był slalom, a nie zjazd, jak błędnie podano w tytule. Najbliższe zawody to 29.12 w Santa Caterina, zjazd, dużo bardziej emocjonujący, szybszy i bardziej niebezpieczny od slalomu czy giganta. Polecam oglądać, wszystkie transmisje Pucharu są na Eurosporcie. Wiedza na temat narciarstwa alpejskiego w Polsce jest bardzo mała, tak samo jak nasze sukcesy, a warto się zainteresować tematem, bo warunki do trenowania mamy i zdolnych ludzi też mamy
Pozdrawiam
Pozdrawiam
zamach prawie sie udal tylko powinni jakis ladunek tam miec z kulkami od lozysk
@paco x
No i chociaż Ty jesteś ogarnięty w temacie. Kiedyś zagadałem w tym temacie do typa który sterował dronem nad rynkiem i mówił własnie ze to nie może się nic stać i, że to jest wykonane z wysokiej jakości materiałów. Nie przekonałem go więc go wyśmiałem i sobie poszedłem. No debil. A takich jest całkiem sporo
No i chociaż Ty jesteś ogarnięty w temacie. Kiedyś zagadałem w tym temacie do typa który sterował dronem nad rynkiem i mówił własnie ze to nie może się nic stać i, że to jest wykonane z wysokiej jakości materiałów. Nie przekonałem go więc go wyśmiałem i sobie poszedłem. No debil. A takich jest całkiem sporo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów