📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jaką amebą umysłową trzeba być aby próbować coś takiego? A jak już się próbuje to..nie ubrać kasku bo...siara?
Ale błyskawicznie udzielona pomoc. Nawet nie zdążyli wyplątać go z roweru.
Dobra gość zdechł. Przed śmiercią obiecał mi pegi, plejaka, kartę graficzna, a dokładnie taką---NVIDIA A40 Ampere 48GB GDDR6 i Mustanga co stoi w garażu
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Ludzie to są zjebani. że był nie wyplatany z roweru, to znaczy, że ona kompletnie niczego nie sprawdziła tylko zaczęła uciskać jak pojebana klatę. Pizda za dużo filmów się naoglądała..
Ludzie to są zjebani. że był nie wyplatany z roweru, to znaczy, że ona kompletnie niczego nie sprawdziła tylko zaczęła uciskać jak pojebana klatę. Pizda za dużo filmów się naoglądała..
mnie to zawsze zastanawiaja te majstry, ktos straci tylko przytomnosc bo przywalil glowa, ale no przeciez umiera, trzeba pompowac serducho, a w ten sposob narobi sie wiecej krzywdy niz ustawiajac osobe w pozycji bezpiecznej, sprobowac rozbudzic pocierajac mocniej kostkami dloni mostek czy chociazby uszy, no i dochodza jeszcze ci co pompuja w takim momencie, a nie wiedza gdzie i jak, polamane żebro to ryzyko przebicia płuca, a tak dla naszych kochanych sadoli, nie robmy debilizmy, nigdy nie wiesz, co sie moze stac, w domu, w sklepie, na uliczy, autobusie czy autostradzie, jakikolwiek filmik na yt prowadzony przez ratownika/lekarza, zawsze moze cos Wam przypomniec, nauczyc i moze uratujecie komus kiedys zycie, tym bardziej wakacje zaraz, pijane gowniarze skaczace na glowke do jeziorka itd, te "kursiki" to 10-15 min z Waszego zycia, a z czyjegos to moze byc wlasnie całe
Poczułem się oszukany myslalem że mu mózg wypadł z drugiej jednak strony nie mógł bo go nie ma kasku nie założyć? Trzeba nie szanować swojej pustej głowy.
Ostatni zjazd Jasia
Czy ja wiem czy średnio? Efekt zaskoczył nawet samego skoczka
Dot napisał/a:
no i dochodza jeszcze ci co pompuja w takim momencie, a nie wiedza gdzie i jak, polamane żebro to ryzyko przebicia płuca,
Tym bym się akurat nie martwił, znakomita większość osób nie zdaje sobie sprawy z tego jak głęboko trzeba uciskać mostek aby był jakikolwiek efekt i po prostu ugniata cycki zamiast reanimować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów