18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Zjebka dla gordona ramseya
~Velture • 2016-09-17, 20:55
Może stare ale nie było jeszcze tutaj.
Nasz mistrz wszechświata w gotowaniu, który jebał każdego z gównem i kreował się na jedynego znawcę kuchni dostaje zjebkę od mnicha dla którego gotuje swoją wersję ichniejszego żarcia zwanego pad thai

Oglądać OD 2:02 (No chyba, że ktoś chce to może całe)

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Misiek_KRK 2016-09-17, 20:59 51
Nie zesraj się. Ustawiane jak TVN. Dalej wierzysz w takie programiki dla ubogich i prostych ludzi?
Zgłoś
SirMajkel 2016-09-17, 21:26 6
może to i jest ustawiane, ale lubię oglądać jak Gordon rozdaje zjeby na prawo i lewo.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
ritu4l 2016-09-17, 21:47 2
Ale to były zjeby! Poszło mu w pięty na pewno! W końcu powiedział że nie smakuje jak powinno ;D:

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
p................a 2016-09-17, 21:55 17
Jaranie się programami kulinarnymi to pedalstwo a Gordon to ciota i chuj.
Zgłoś
spiceman 2016-09-17, 21:58 4
Dla Gordona wszystko smakuje niczym nieziemska ambrozja tylko jak sam ugotuje i drże tą morde jak hitler ale te zjeby są zajebiste
Zgłoś
UkrytaPodNickiem 2016-09-17, 23:26 1
Zawsze na to czekałam. Gotowanie to sztuka.
Zgłoś
nwonigers 2016-09-17, 23:50 3
up to mi cos ugotuj. jestem koneserem
Zgłoś
T................a 2016-09-18, 12:18 5
Ale mu powiedział... przez tydzień z kibla nie zejdzie...
Zgłoś
d................a 2016-09-18, 20:04
Najlepsza reakcja 3.11
Zgłoś
thewhitestar 2016-09-18, 22:26 2
Ale zjeba:
-to nie jest dobre
-okej
Zgłoś
ellsworth 2016-09-18, 22:39
Takiego chama i prostaka jak on to ze świecą szukać.
Zgłoś
miedzianek 2016-09-18, 22:39 1
Wsłuchajcie się w filmik, to nie jest klasyczna wersja pad-thai, po prostu za bardzo chciał po swojemu zrobić. Nie każdemu musi smakować to samo danie, przyrządzone tak samo
Zgłoś
Arathnmor 2016-09-19, 8:14
Niektórych przepisów się nie poprawia i chuj.

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
InnyName 2016-09-19, 10:03
Teraz jest srap madel, moja mówiła że jest tam koleś który jeszcze nie jest babą, ma kutasa i nie ma cycków, i jest koleś który jest juz babą, ja pierdole, za 2 lata będzie tam wstępowała małpa która czuje się cżłowiekiem

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów