📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie działa mi prawie żaden film wrzucony przez tego użytkownika. Macie jakieś sugestie?
Mariusz87 napisał/a:
Nie działa mi prawie żaden film wrzucony przez tego użytkownika. Macie jakieś sugestie?
Pogódźcie się
Mariusz87 napisał/a:
u nas dziala
sugeruje wypierdalac z tej strony
Ale je wytarmosilo pewnie.
Ogórek napisał/a:
Obie bym ratował, skowyrne dupki.
Jak można powiedzieć o dupach że są skowyrne, litości.
Gandalf-Szary napisał/a:
Jak się jest z zadupia..
Zjeżdżalnia chuj wie jak zaprojektowana ale odwracając się do niej ryjem jest o wiele większe prawdopodobieństwo, że wytarga człowieka jak szmatę.
Gandalf-Szary napisał/a:
- skowyrny
dawniej:
1. pełen energii, zapału, życia; energiczny, żwawy, żywy;
2. zgrabny, szybki w ruchach, w poruszaniu się; ruchliwy, zwinny, prędki
Mariusz87 napisał/a:
Pogadaj ze swoja kobieta,lub wlacz haslo na kompa :}
Niektóre filmy mi się też nie odpalają w ogóle. Ostatnie aktualizacje chrome to zrobiły. Na kompie w Firefox jest ok.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów