Jak widać jeden czy dwa gówniaki nawet zrobiły plasku plasku o beton, niestety wysokość mała więc raczej dużo im się nie stało.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
raczej brak zabezpieczeń, ale tak to jest jak żyje się w kraju gdzie BHP to tylko mit.
wysokość wystarczająca, żeby się dzieciaki zabiły. Jakieś info o skutkach ?
za gówniaki które zgineły zawsze piwko
ANALizator napisał/a:
za gówniaki które zgineły zawsze piwko
Lecz się człowieku. Jeszcze masz szanse żyć normalnie
Jebaka80 napisał/a:
Lecz się człowieku. Jeszcze masz szanse żyć normalnie
Tak zwany syndrom zabieranych kanapek. Boli cale życie.
Budrys2000 napisał/a:
Tak zwany syndrom zabieranych kanapek. Boli cale życie.
Ciekawe co Tobie zabrano, pewnie jaja, bo nigdy nie możesz odpuścić, gdy ktoś napisze coś o gówniakach.
I hyc o podłogę dziecko kurwa bęc
Nie z ali, ale obsługiwany przez zwykłych debili. Taki dmuchaniec waży jakieś kilkaset kilo, ale nadmuchany i jak wieje wiatr to zachowuje się jak balon. Dlatego używa się kotwic, a na betonie przywiązuje się do auta, bloczków, śmietników, podstawek pod parasole itp.
dignogato napisał/a:
Ciekawe co Tobie zabrano, pewnie jaja, bo nigdy nie możesz odpuścić, gdy ktoś napisze coś o gówniakach.
Tekst o ojcu sprzed kilku miesięcy boli cię do dzisiaj?
SirMajkel napisał/a:
raczej brak zabezpieczeń, ale tak to jest jak żyje się w kraju gdzie BHP to tylko mit.
no widzisz, niedawno w Wielkiej Brytanii chorej na punkcie BHP - mala dziewczynka wcielila sie w role Allayna i pofrunela na dmuchanym zamku niczym na latajacym dywanie. Lot zakonczyl sie upadkiem z duzej wysokosci i pomimo standardowego zapytania "are you ok" dziewczynka nie przezyla. Wtedy jeszcze coffin dance nie byl popularny - tak wiec odbyl sie standardowy pogrzeb a para wynajmujaca dmuchany zamek (jednoczesnie odpowiedzialna za bezpieczenstwo) zostala zmuszona do odbycia kwarantanny na okres 3 lat.
Budrys2000 napisał/a:
Budrys2000 napisał/a:
Sadol to jego życie..więc boli...
Budrys2000 napisał/a:
Który, bo pisałeś ich do mnie chyba kilkadziesiąt?
zdun napisał/a:
Sadol to jego życie..więc boli...
Znowu uczeń Kamil Zdun, aż tak bardzo poczułeś się dotknięty?
Spójrz na ranking, jesteś pierwszy pod względem ilości komentarzy. Odbijasz piłeczkę, żeby się usprawiedliwić przed samym sobą, że przegrałeś życie. Nie martw się Kamilku, jutro będzie nowy dzień.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów