Wspaniałe miejsce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Wspaniałe miejsce
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wyjebał się na prostej drodze. Pewnie w nocy złamie sobie rękę misiem przytulanką
Dla dzieciaka dobrze. Kaszojady muszą zaliczać "gleby" żeby się uczyć co robić i jak a co nie robić. Ostatnio bąbelek mojej siostry, dwulatek, z rozbiegu tak przypierdolil o kant stołu po części łukiem brwiowym i czołem, że padł nieprzytomny zalany krwią... Siostra w panice,.płacz, piszczenie, lament!! A szwagier zimna..krew. Ocucił, umył, otrzepała i wytłumaczył. Pojechali do lekarza ale nic oprócz małego rozcięcia na cymbale bąbla.. młody teraz stół omija łukiem jak się rozpędzi. Zyskał szacunek to stołu. Nie wiem po co ja to pisze ale tak o. Najebałem się ze szczęścia bo mi kryptowaluty ostatnio ładnie wchodzą. Jutro wolne i tak do środy. Zdrówka sadole! Pijemy zdrowie Mamy, bo jak mamy to pijemy.!
PentagramOdDiabła napisał/a:
Najebałem się ze szczęścia bo mi kryptowaluty ostatnio ładnie wchodzą.
Różne rzeczy można sobie w dupę wkładać. Miłej zabawy!
musiał to po starym odziedziczyć nie ma innej opcji, jak stary chujowo jeździ to i gówniak lepiej nie będzie
Zapomniałem wspomnieć o projektancie tej ślizgawki, te które znam z dzieciństwa swojego i moich dzieci to max. z 10 % tego co na filmie. To naprawdę wygląda jak średnia skocznia narciarska.
Gdzie te wszystkie prujdupy ? "Oj Boże dziecku dzieje się krzywda "
Jak spaść to z wysokiego konia.
"Zjeżdzalnia z moich snów" - a co, też się tak wypierdoliłeś i ci skutki zostały?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów