W okolicach Robaczewa k/Nidzicy spadł z "góry" taki oto jegomość. Prawdopodobnie dynks uwalony podczas tankowania myśliwców w powietrzu. Kto ogarnia, ten wie. Akcja z 05.2022. Na miejscu pojawili się panowie celem zabezpieczenia urwanego węża.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
skywalker75 napisał/a:
są tutaj po to żeby ci na łeb z nieba nie zaczęły spadać inne przedmioty , jak na Ukrainie
Amerykanie dbają tylko o swój interes i swoje strefy wpływów, ale co to tłumaczyć ciemnocie. Wyjaśnij mi, bo pewnie jesteś w pełni zaszprycowany, co się stało z pandemią, że zniknęła z dnia na dzień ?
andrzejrobert75 napisał/a:
Jak zechcą coś zrzucać,to zrzuca,myślisz że Amerykany będą kark nadstawiać za jakiś kraj w Europie?
wiesz co to jest nato ? znasz takie przysłowie rączka ,rączkę myje ?
A ,,żymskie" specyalisty od bezspadkowego nie wnieśli do tej pory roszczeń za upadły sprzęt..?
Wygląda jak martwy obcy
wrocek, Jakieś źródło? Na jakiej drodze wykonane zdjęcie?
Nie mogę skleić w tych okolicach lasu po dwóch stronach drogi.
ja pierdole, to jest bardzo poważna sprawa, w chuj niebezpieczne
Annnnnaaa napisał/a:
Ale tak naprawdę to NATO walczy z Rosją.
To nie NATO walczy z Rosją, tylko amerykanie poszerzają swoją strefę wpływów ramie w ramie z izraelem. Wykorzystują do tego naiwnych ukraińćów, którzy dotąd byli dymani przez oligarchów, a będą dymani przez żydów.
dla mnie na bank tankowała baba
skywalker75 napisał/a:
są tutaj po to żeby ci na łeb z nieba nie zaczęły spadać inne przedmioty , jak na Ukrainie
Możemy być pewni że amerykanie będą walczyć do ostatniego Polaka. Smutne ale obawiam się że zostaniemy sami w razie ataku.
Polska: 1939 - alianckie ch.. e zostawili nas na pożarcie mimo sojuszu.
Polska 2022 - nie potrzebne alianckie ch.. e przyjechali do nas i tylko bałagan robią
Polska 2022 - nie potrzebne alianckie ch.. e przyjechali do nas i tylko bałagan robią
skywalker75 napisał/a:
Kurwa w szoku jestem jak nawet Ci niby oświeceni na sadisticu łatwo dali się zrobić w bambuko przez media. Jak była pandemia to media kłamały a teraz nagle 100% prawdy??? Naiwny idiota myśli, że usa go obroni i to za darmo.
Moje okolice. Dzisiaj mi ludzie o tym mówili.
Droga nr 604. Wpisz w Google "wąż od samolotu, Nidzica" i wyskoczy info. To było bliżej Muszak, nie Robaczewa.
riskone7 napisał/a:
, Jakieś źródło? Na jakiej drodze wykonane zdjęcie?
Droga nr 604. Wpisz w Google "wąż od samolotu, Nidzica" i wyskoczy info. To było bliżej Muszak, nie Robaczewa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów