18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Złączka LPG
wrocek • 2022-05-04, 15:25
W okolicach Robaczewa k/Nidzicy spadł z "góry" taki oto jegomość. Prawdopodobnie dynks uwalony podczas tankowania myśliwców w powietrzu. Kto ogarnia, ten wie. Akcja z 05.2022. Na miejscu pojawili się panowie celem zabezpieczenia urwanego węża.

Zgłoś
Halman 2022-05-04, 15:28 1
dokładnie tak jak sądzisz; zerwany elastyczny element do tankowania w locie, sadząc po oznaczeniach to nie wiem czyje to...
Zgłoś
tranzystor 2022-05-04, 15:31 9
Od razu widać obecność amerykanów u nas. Zaczynają z nieba spadać różne przedmioty, niedługo jak u siebie, będą gubić silniki w samolotach.
Zgłoś
skywalker75 2022-05-04, 15:47 94
tranzystor napisał/a:

Od razu widać obecność amerykanów u nas. Zaczynają z nieba spadać różne przedmioty, niedługo jak u siebie, będą gubić silniki w samolotach.

są tutaj po to żeby ci na łeb z nieba nie zaczęły spadać inne przedmioty , jak na Ukrainie

czarna fortuna
Zgłoś
stopwar 2022-05-04, 17:04
Niby tak, ale to dawniej obciągali paliwo w locie takim koszem w kształcie lejka, żeby łatwiej było trafić.
Obecnie mają chyba inne konektory.

Zgłoś
alucard321 2022-05-04, 17:04 1
"Panowie do zabezpieczenia"? przecie to zwykłe chłopy małorolne. "Wunsz" przyda się na gospodarce
Zgłoś
stopwar 2022-05-04, 17:20 1
Antoni z Misiewiczem tankowali

Zgłoś
tranzystor 2022-05-04, 17:21 18
skywalker75 napisał/a:

są tutaj po to żeby ci na łeb z nieba nie zaczęły spadać inne przedmioty , jak na Ukrainie

Mykoła, skończ z tymi tekstami, bo już nikt inteligentny w Polsce nie łyka, że ukraina walczy o nasze bezpieczeństwo, bo Putin chce uderzyć w NATO.
Zgłoś
blobfish 2022-05-04, 17:36 4
część z kc125

Zgłoś
nowynick 2022-05-04, 17:40 12
tranzystor napisał/a:

Mykoła, skończ z tymi tekstami, bo już nikt inteligentny w Polsce nie łyka, że ukraina walczy o nasze bezpieczeństwo, bo Putin chce uderzyć w NATO.

Ukraina walczy o swój byt, swoją niezależność, o swój kraj. Żeby było śmieszniej ten kraj przed ruskim najazdem był kotłem różnych nacji, które Putin zjednoczył pod jednym sztandarem przeciwko sobie samemu. Dał Ukrainie mit założycielski dla państwa, którego tam od stuleci nie było...
Zgłoś
KolorowyHubercik 2022-05-04, 18:16 3
stopwar napisał/a:

Niby tak, ale to dawniej obciągali paliwo w locie takim koszem w kształcie lejka, żeby łatwiej było trafić.
Obecnie mają chyba inne konektory.

Obciągnąć to możesz fiuta
Zgłoś
P12 2022-05-04, 18:17 20
tranzystor napisał/a:

Prawda. To jest wojna amerykańsko-rosyjska rękami Ukraińców.
Zgłoś
baronturbina 2022-05-04, 18:26
Halman napisał/a:

dokładnie tak jak sądzisz; zerwany elastyczny element do tankowania w locie, sadząc po oznaczeniach to nie wiem czyje to...

Pozwole sobie rozwiać wątpliwości co do oznaczeń i pochodzenia! MA 4 to ewidentnie czechosłowackie siły powietrzne.
Zgłoś
nowynick 2022-05-04, 18:40 6
baronturbina napisał/a:

Pozwole sobie rozwiać wątpliwości co do oznaczeń i pochodzenia! MA 4 to ewidentnie czechosłowackie siły powietrzne.

nie no jak ewidentnie czechosłowackie to ja nie mam pytań...
Zgłoś
stopwar 2022-05-04, 19:04 2
nowynick napisał/a:

nie no jak ewidentnie czechosłowackie to ja nie mam pytań...

Jugoslavian Royal Air Force.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów