oj bolało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O kurwa, po niczym tak nie przechodza ciary jak po tych zjebach co sobie paznokcie wyciagaja i tych co wywijaja kolana w druga strone, ja pierdole!
już nie pamiętam kiedy ostatnio oglądałem coś związanego z deskorolką bez faila.
Do widzenia wiązadła!
Hmm to tyle? Trochę się zawiodłem, może po prostu już jestem znieczulony na to
Skręcone kolano, nie złamana noga. Akurat to przechodzę, kolano również zgięło mi się do środka Jestem po artroskopii (pęknięta łąkotka, zerwane poboczne i takie tam), i za 10dni mam rekonstrukcję krzyżowego przedniego. Także nie ciekawa sprawa, a ból jak cholera :/
Ja to nie rozumiem jednego : tyle razy spadało się na jedną nogę czy z dużej wysokości, pod dziwnymi kątami itp., i jakoś żadnego kulosa nikt nigdy nie wykręcił...
No dobra, ja raz, gdy bujając się do beli wyjebałem w powietrze.. zahaczając o huśtawkę 2dni kuśtykania a potem znowu gała!
Czy oni mają tam jakieś kurwa mięśnie, czy same wiązadła, tłuszcz i kurwa kości?
Banda pedałów, tylko do łamania kończyn i wsadzania chuja tam gdzie nie wolno się nadają...
No dobra, ja raz, gdy bujając się do beli wyjebałem w powietrze.. zahaczając o huśtawkę 2dni kuśtykania a potem znowu gała!
Czy oni mają tam jakieś kurwa mięśnie, czy same wiązadła, tłuszcz i kurwa kości?
Banda pedałów, tylko do łamania kończyn i wsadzania chuja tam gdzie nie wolno się nadają...
jeżeli mu sie ta noga złamała to powinien leżeć i sie nie ruszać wiem to z własnego doświadczenia bo miałem złmanie typu złuszczenie końcówki kości udowej po tym jak sie na rowerze wyjebałem oczywiście zamiast odrazu zadzwonić po karetke na kozaka podwiózł mnie jakiś typek do domu i z domu do szpitala też samochodem i jak sie w szpitalu okazało odłamki kości pocięły mi mięśnie coś pięknego 3 druty w kolanie na pół roku i 6 tygodni w gipsie po same jaja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów