18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
qwertex 2017-04-18, 20:49 6
Ała kurwa mac!

jako?
Zgłoś
BundyR 2017-04-18, 21:45 13
Tak to jest jak się nie ogląda sadistica i zgrywa bohatera
Zgłoś
OxY 2017-04-19, 0:20
A to wtedy wygrana przez K.O. ? Czy submission? Czy ten co połamał typa przegrywa? Czy jak ? Bo zwycięzca coś nie pocieszony Poproszę eksperta o wypowiedź.

Gdyby mężczyźni posiadali umiejętność rodzenia dzieci, to kobiety byłyby gatunkiem hodowlanym.
Zgłoś
Forysiao 2017-04-19, 1:00 8
^up
To jest turniej submission( czyli na same chwyty bez uderzeń) więc K.O nie ma, za to skończenie jak najbardziej i wygrywa ten co połamał połamanego:) a nie pocieszony pewnie dla tego że w takiej sytuacji, jeżeli nie walczysz o życie i milion dolków to nie warto dać sobie złamać rękę i lepiej odklepać.
Zgłoś
techon 2017-04-19, 11:56 1
Ręka jak złamana
rozkurwiłem gościa
na na na na
Zgłoś
~Conscribo 2017-04-19, 14:12 2
Zawsze mnie takie głąby śmieszyły. Nie odklepię kurwa bo przegram, a ja się nie poddaję - no to jeb ręka połamana, walka przegrana -ALE się nie poddałem!

Takie rzeczy to można ryzykować w finale olimpiady* na kilka sekund do końca a nie turnieju w Pcimiu o złote majty wójta

*tak, wiem, to nie jest dyscyplina olimpijska

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
Siljorfag 2017-04-20, 0:16
Ale wygrał?
Zgłoś
darknetcs 2017-04-20, 11:41 1
Podłożyłem odpowiednią ścieżkę dźwiękową

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów