14 letni Scott,w pierwszy dzień w nowej szkole,został wyzwany przez szkolnego zabijake lat 16(czerwone spodnie).nikt nie dawał szans nowemu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
U mnie w szkole też był taki zabijaka. Jakaś nauczycielka go wkurwiła i powiedział, że spuści wpierdol jej chłopakowi. Przyjechał chłopak pod szkołę (nic nie wiedział, że ma dostać, przyjechał po nią). Zabijaka wyszedł przed szkołę. Spojrzał na niego, spuścił łeb i wrócił do szkoły. Na następnej lekcji był grzeczniutki. To tyle o szkolnych kozakach.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
No i to mi się podoba!!! Pokazał mu gdzie jego miejsce w stadzie... A teraz wszystkie laski jego!
Uwielbiem patrzeć jak cwaniak dostaje ładny wpierdol, piwko.
Tak kończą frajerzy!
A prawda jest taka, że na każdego cwaniaka znajdzie się większy cwaniak.
A prawda jest taka, że na każdego cwaniaka znajdzie się większy cwaniak.
Prawidłowo, może i 14 lat ale odwagi i krzepy sporo w sobie młody ma.
Młody wie jak napierdalać choć trochę więcej celnym ciosów ale i tak niezly
tak się pracuje na szacunek!
teraz kurwa wszyscy będą sie srac, ze dobrze ze małolat najebał szkolnbego cwaniaka żal was odejdzcie przed kompa
Dildo napisał/a:
teraz kurwa wszyscy będą sie srac, ze dobrze ze małolat najebał szkolnbego cwaniaka żal was odejdzcie przed kompa
Spokojnie, nie naprężaj się tak chłopie (choć w sumie nick zobowiązuje). Jak Ci coś nie pasuje, to tu nie wchodź poprostu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów