18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
złamane serce
Polnischefuhrer • 2016-05-20, 20:53
Opowiem wam pewną historię o nieszczęśliwej miłości. Ostatnio na mieście spotkałem moją dziewczynę i powiedziałem "Hej" na co ona "Przepraszam, czy my się znamy?"
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Ehhhh, życie anonimowego stalkera nie jest usłane różami. Raz jej wysyłasz zdjęcie pindola i mówisz, że ją zgwałcisz, a innym razem ona nie rozpoznaje ciebie na mieście
Zgłoś
cholonek 2016-05-20, 21:39
Trzeba było ściągnąć gacie i pomachać jej wackiem - wtedy by Cię rozpoznała.
Zgłoś
B................O 2016-05-20, 21:59 9
Aż mi się przypomniało odnośnie tego stalkera znajomy mi opowiadał jaki jest Jego najskuteczniejszy sposób na podryw, normalnie zatrzymuje jakąś laskę, patrzy na Nią jakby znali się od dawna i pyta : Ania?!
Jak nie trafi z imieniem to próbuje z drugim imieniem : Magda!?
I jak wtedy widzi że laska średnio zainteresowana to mówi " a to nie, pomyliło mi się coś, miłego dnia" a jak widzi że dziewczyna uśmiecha się itd to pyta : to jak masz na imię?

Raz mu się tak udało z tym imieniem, że trafił z tą Anią a ta laska zrobiła mu awanturę " pewnie jesteś tym stalkerem, kurwa odpierdol się ode mnie " wydarła pizdę na cały regulator a najlepsze było to, że akurat przechodził patrol policyjny jakiś kurwa młodzików co wyczuli "gorącą akcję" i sprawnie interweniowali a ziomek musiał się potem gęsto tłumaczyć, ale powiedział że pierdoli tamtą akcję i dalej podbija z tym tekstem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów