Kociołek nie zadziałał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Kociołek nie zadziałał
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahahaha trochę mu jednak współczuję urazu (ale tyko trochę) - właśnie jestem pierwszy dzień bez gipsu po złamaniu nogi.... i szyderczo się uśmiecham jak ma teraz przez kilka miesięcy przejebane - jak ja dotychczas hahahahahah
Za chuja nie wiem kto to jest...
Organizm tego ochlejusa musi być tak wypłukany z witamin i minerałów, że nie wiadomo czy kości w ogóle mu się zrosną, a już na pewno nieprędko się zrosną.
co jak co ktoś się spyta co to za gówno i kto to wypuszcza, no jak widzisz jak organizuja takie walki to kasę mają A z kogo ?? z naszej polskiej młodzieży.
smutne to Ale jak wiadomo gówno napędza gownoburze i tak to gówno kołem się kręci.
spoko ziomek teraz rzuci sporty i będzie zbierał donejty aż to karetka nie zabierze z domu i wtedy ludzie będą pisać " Press F"
smutne to Ale jak wiadomo gówno napędza gownoburze i tak to gówno kołem się kręci.
spoko ziomek teraz rzuci sporty i będzie zbierał donejty aż to karetka nie zabierze z domu i wtedy ludzie będą pisać " Press F"
Patrzcie świnie - król parkietu, noga jak złamana! Nakurwiam kociołek, na na na na na!
Mówcie co chcecie zawistne skurwysyny, ale chociaż ruszyli dupsko z przed komputera i nie walą kapucyna do materiałów na hardzie, jak mają sie tak łamać na tych swoich galach to ja jestem za.
Jego trener to niezły debil skoro pozwolił mu schudnąć 20kg przed samą galą
.
Matioss napisał/a:
Rafon obiecał, że go połamię jebać tucznika
Nie kłam, Rafon nie obiecywał, że go połamiesz.
Ci goście skończyli być patusami jak swoje patologiczne zachowanie zaczęli spieniężać. W tej chwili zachowanie jednego i drugiego to z jednej strony pozerka a z drugiej reakcja na popularność, tak jak zachowanie każdego innego YouTubera - da się z tego wyżyć? da, jest łatwo i przyjemnie? jest - no to czemu by nie udawać dalej?
Co do samej gali - lata mi to koło ptaka. Nie rozumiem jednak osób, których freak fight tak bardzo boli. Nikomu w ten sposób przecież nie szkodzą. No dobra, szkodzą - normalnym federacją, które mają ból dupy, że garstka amatorów jest w stanie bez problemu zapełnić całą arenę w Poznaniu oraz normalnym zawodnikom, którzy ponoć mniej zarabiają od tych YouTubowych sław i się z tego powodu bulwersują.
No a złamanie zacne, nie spodziewałem się takiego obrotu spraw
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Co do samej gali - lata mi to koło ptaka. Nie rozumiem jednak osób, których freak fight tak bardzo boli. Nikomu w ten sposób przecież nie szkodzą. No dobra, szkodzą - normalnym federacją, które mają ból dupy, że garstka amatorów jest w stanie bez problemu zapełnić całą arenę w Poznaniu oraz normalnym zawodnikom, którzy ponoć mniej zarabiają od tych YouTubowych sław i się z tego powodu bulwersują.
No a złamanie zacne, nie spodziewałem się takiego obrotu spraw
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów