Kociołek nie zadziałał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Kociołek nie zadziałał
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie żeby mnie obchodziło cało to show dla podludzi, ale dobrze tak pieprzonemu patolowi.
Niech następnym razem do kociołka dorzuca danonki, to może się nie połamie.
A co chodzi z tymi typami, to jacyś sławni ludzie?
Może będzie wkoncu koniec patologii
Czemu nie otwarto złamanie? Ja się pytam a gumisiowy sok był pity dla tego jak z gumy ma te szczudła
LaChupacabra napisał/a:
Idole prostego ludu. Tak kiedyś czytałem gdzieś, że światowa organizacja zdrowia alarmowała, że ludzkość jest średnio coraz głupsza z roku na rok. Patrząc na takie dno jak jakieś fame MMA i debili robiących z siebie kretynów przed kamerami oraz drugich którzy to oglądają, to nie ma co się temu dziwić... I tacy ludzie mają prawa wyborcze... Nie ma się co dziwić, że politycy ruchają społeczeństwo w dupe, skoro społeczeństwo to tępa blondyna z dyskoteki...A co chodzi z tymi typami, to jacyś sławni ludzie?
Nie mam pojęcia kto to jest, więc wszystko ze mną raczej w porządku. Uf ulga.
Złamał sobie nogę patol kopiąc gościa w udo. No kurwa mocarz...jaka to lipa musi być. Nie dość że jesteś patolem którym ludzie gardzą, robią sobie jaja jak walczysz a tutaj jeszcze złamanie nogi i to mocne. Wódeczka będzie się lała strumieniami. Koniec kariery mma, może teraz jak Anderson Silva alb Tyron Sponge zacznie robić karierę bokserską...hahahhaa...
P.S. Jacy śmieszni są wszyscy twierdzący że nie wiedzą kto to jest. Czujecie się lepiej? To niezapomnijcie że jesteście na sadolu.........
P.S. Jacy śmieszni są wszyscy twierdzący że nie wiedzą kto to jest. Czujecie się lepiej? To niezapomnijcie że jesteście na sadolu.........
TB303 napisał/a:
Nie żeby mnie obchodziło cało to show dla podludzi, ale dobrze tak pieprzonemu patolowi.
A ten drugi to nie patol?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów