Miło się ogląda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Volenti non fit iniuria
01:33 dziadku a właściwie czemu jeździsz na wózku ? Kiedyś dziadek próbował wylądować na kulce ale kontrola lotów nie ruszyła kulki
składanka z lat 90tych, typ z 1 25 rozpierdala jak zawsze
edit następny też,
kumpel kiedyś z dachu skakał podobna wysokość, złamał miednicę, przejebane przez kilka miesięcy miał
edit następny też,
kumpel kiedyś z dachu skakał podobna wysokość, złamał miednicę, przejebane przez kilka miesięcy miał
Pierdole nie oglądam, bo mi sie przyśni to jeszcze w nocy.
01:33 dziadku a właściwie czemu jeździsz na wózku ? Kiedyś dziadek próbował wylądować na kulce ale kontrola lotów nie ruszyła kulki
uszkodzenie medulla spinalis ponizej przejscia szyjno-piersiowego( C6/Th1 lub jak wolisz C7 biorac pod uwagę korzenie nerwowe) to wozek. gosc trzyma sie tuz nad dupa, wiec o czym ty kurwa mac piedolisz?
dziadku a właściwie czemu jeździsz na wózku ? Kiedyś dziadek próbował wylądować na kulce ale kontrola lotów nie ruszyła kulki ... Kiedy już leżałem w szpitalu to napadł mnie indrikoterium i z premedytacją uszkodził mi coś na poziomie Th2-Th6:co pozwoliło mi na normalną funkcję ruchową głowy, szyi, ramion, przedramion, dłoni i palców jednak wyrokiem był wózek ...
dziadku a właściwie czemu jeździsz na wózku ? Kiedyś dziadek próbował wylądować na kulce ale kontrola lotów nie ruszyła kulki ... Kiedy już leżałem w szpitalu to napadł mnie indrikoterium i z premedytacją uszkodził mi coś na poziomie Th2-Th6:co pozwoliło mi na normalną funkcję ruchową głowy, szyi, ramion, przedramion, dłoni i palców jednak wyrokiem był wózek ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów