📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Volenti non fit iniuria
01:33 dziadku a właściwie czemu jeździsz na wózku ? Kiedyś dziadek próbował wylądować na kulce ale kontrola lotów nie ruszyła kulki
składanka z lat 90tych, typ z 1 25 rozpierdala jak zawsze
edit następny też,
kumpel kiedyś z dachu skakał podobna wysokość, złamał miednicę, przejebane przez kilka miesięcy miał
edit następny też,
kumpel kiedyś z dachu skakał podobna wysokość, złamał miednicę, przejebane przez kilka miesięcy miał
Ah, nic mnie tak nie cieszy, jak kompilacje łamanych kości. Zwłaszcza wtedy, jak słychać to wspaniałe chrupnięcie! Jara mnie to
cusco napisał/a:
01:33 dziadku a właściwie czemu jeździsz na wózku ? Kiedyś dziadek próbował wylądować na kulce ale kontrola lotów nie ruszyła kulki
uszkodzenie medulla spinalis ponizej przejscia szyjno-piersiowego( C6/Th1 lub jak wolisz C7 biorac pod uwagę korzenie nerwowe) to wozek. gosc trzyma sie tuz nad dupa, wiec o czym ty kurwa mac piedolisz?
@Up Nie mam pojęcia o czym pierdolę ale kontynuuję
dziadku a właściwie czemu jeździsz na wózku ? Kiedyś dziadek próbował wylądować na kulce ale kontrola lotów nie ruszyła kulki ... Kiedy już leżałem w szpitalu to napadł mnie indrikoterium i z premedytacją uszkodził mi coś na poziomie Th2-Th6:co pozwoliło mi na normalną funkcję ruchową głowy, szyi, ramion, przedramion, dłoni i palców jednak wyrokiem był wózek ...
dziadku a właściwie czemu jeździsz na wózku ? Kiedyś dziadek próbował wylądować na kulce ale kontrola lotów nie ruszyła kulki ... Kiedy już leżałem w szpitalu to napadł mnie indrikoterium i z premedytacją uszkodził mi coś na poziomie Th2-Th6:co pozwoliło mi na normalną funkcję ruchową głowy, szyi, ramion, przedramion, dłoni i palców jednak wyrokiem był wózek ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów