Jak za mocne to proszę o przeniesienie.
Jak za mocne to proszę o przeniesienie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taki ładny pierożek na święta jak znalazł. Dziwi mnie to gadanie o jebaniu z cipy. Bzykam się z kobietami od ok. 30 lat ale nigdy nie trafiłem na babkę tak zaniedbaną żeby śmierdziała. Myślę że ci co tak narzekają to prawiczki lub patolnia która pieprzy się kazirodczo w swoim naturalnym środowisku.
a z mężczyznami od ilu?
Czemu ten chłop się tak skrzywił ? Mnie ta sytuacja totalnie zaskoczyła, zajebista laska z wielkim dupskiem (dzięki za nazwisko).
Bo nie ma 16 lat, nie wali konia jak mamy i taty nie ma w domu i ma poczucie moralności ?
Co w niej nie pieknego??? Sto razy lepsza od polskich jessik karyn itp mila twarz a nie szlaufiasta"
a co to jest kurwa szlaufiasta twarz ???
tylko żona by mnie zabiła i rozerwała, ale by zafurkotał .... uuuu ....
Panowie spokojnie i bez spiny to scrna z filmu gosc tylko udaje
<iframe src="https://www.xvideos.com/embedframe/29773145" frameborder=0 width=510 height=400 scrolling=no allowfullscreen=allowfullscreen></iframe>
dzieki bo szczerze nie wiedziałem o co w tym chodzi prócz fajen cipkki
Bo nie ma 16 lat, nie wali konia jak mamy i taty nie ma w domu i ma poczucie moralności ?
Czyli krótko - nie jest tobą ? Rozumiem.
?? co ty pierdolisz
ja mam 36 wale konia nawet jak są rodzice w domu
szczerze to ma obrzydliwą tą cipe a odbyt jak wiadro fuj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów