nie mogę jesteś za wysoko
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Widzicie na ostatnim zdjęciu co trzyma w ręku? To moje drogie dzieci, jest strzykawka do wstrzykiwania sobie marihuaniny
@sumiim
No nie pierdol...
No nie pierdol...
Po tym jak to przetłumaczyłeś, obrazek stracił sens ...
chujowe, ale piwo za avka
Kurwa to jest stare jak skurwysyn.... Co to robi na głównej i ma tyle piw. Widziałem to z dobry rok temu juz a i kilka razy niedawno na kilku FanPage'ach FB.
@Up
A chuj kogo obchodzi gdzie ty to widziałeś, skoro ma tyle piw, to dlatego że inni nie widzieli albo miło wspominają. Co za kurwa łajza dalej nie rozumie, że tutaj trafiają rozmaite materiały z całej sieci?
A chuj kogo obchodzi gdzie ty to widziałeś, skoro ma tyle piw, to dlatego że inni nie widzieli albo miło wspominają. Co za kurwa łajza dalej nie rozumie, że tutaj trafiają rozmaite materiały z całej sieci?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów