📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podludzie są kompletnie nieprzydatni.
Nic się takie bydle nie nauczy. Wytresować się nie da. Pracować mu się nie chce. Chodzi tylko po osiedlu albo do mopsu po socjal w koszulce "śmierć wrogom ojczyzny", pije tanie piwo z biedry, beka, dłubie w nosie i pluje na chodnik.
Od czasu do czasu podpali stadion.
Po chuj komuś coś takiego?
Jedyne zastosowanie podludzia jakie mi przychodzi do głowy to elektorat PIS albo karma dla psów.
Nic się takie bydle nie nauczy. Wytresować się nie da. Pracować mu się nie chce. Chodzi tylko po osiedlu albo do mopsu po socjal w koszulce "śmierć wrogom ojczyzny", pije tanie piwo z biedry, beka, dłubie w nosie i pluje na chodnik.
Jedyne zastosowanie podludzia jakie mi przychodzi do głowy to elektorat PIS albo karma dla psów.
Abraxus napisał/a:
Podludzie są kompletnie nieprzydatni.
Przezabawne jak żałosne żydki próbują odwracać rzeczywistość.
- Cebula i czosnek, ...nie ich symbol to Polacy.
- Naziolskie poglądy o "wybraności" też nie żydzi, to Polacy. Chuj że eksterminacja Palestyńczyków idzie na całego, a to są semici zamknięci w Gettcie Gaza.
- tchórzami z zdrajcami wydającymi własny kraj czy dzieci, też wedle żydów nie byli żydzi. To Polacy byli niby obojętni. Pff. Jakoś front czosnkiem nie śmierdział...
- i teraz co termin "Podludzie", nadany przez Niemców próbujecie od siebie odwrócić? I to jak? Nie udowadniając że macie ludzkią etykę czy moralność. Nie... Za to nazywając podludzmi innych. Żałosne.
...Na szczęście już wiadomo jak to z wami jest, i dzięki Bogu cała Polska od niedawna też już to wie.
PS. Ciekawe co będzie dalej. Polacy robili chlebki z krwi chrześcijańskich dzieci, a może kazali ukrzyżować Chrystusa ?
brązowo czerwone, z dodatkiem czosnku
To nie jest cena zakupu.
To cena godzinówki ochroniarza na śmieciówce.
Brutto. (Minus 2zł za dzierżawę uniformu).
To cena godzinówki ochroniarza na śmieciówce.
Brutto. (Minus 2zł za dzierżawę uniformu).
Sebolix wydrukował na drugiej zmianie
janlew napisał/a:
Przezabawne jak żałosne żydki próbują odwracać rzeczywistość.
Co ty możesz wiedzieć o faktycznej rzeczywistości, skoro istniejesz w alternatywnej? Daj spokój, kogo chcesz nabrać?
O widzę,że naczelny paranoik sadistica znowu odkrył wielki spisek żydów na czele z Abraxusem. Gratuluję znowu ocaliłeś Polskę od łap tych parszywych spiskowców! A teraz połknij te pastylki od pielęgniarki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów