📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
już nie taki kozak jak dostał drewnianą w kosteczki.
Jak ja kurwa nienawidzę tych pierdoł utrudniających aresztowanie... stawiających opór...
Sapwood napisał/a:
Jak ja kurwa nienawidzę tych pierdoł utrudniających aresztowanie... stawiających opór...
Kolega chyba nie z policji A tak serio to nie wiadomo za co chcą go zatrzymać może bezpodstawnie a po za tym ich jest tylu zeby spokojnie go aresztować bez bicia
Każdy wie że 60% policji to chłopy z mikrofiutkami chcący poczuć się lepsi od innych i bezkarni, ale są też spoko gliny i neutralni. Policjant też człowiek, ale profil służby przyciąga niestety pewien typ ludzi
Ja rozumiem gdyby koleś był jakoś nadmiernie agresywny. Ale trzyma się kraty jedną ręką, to zamiast chwycic za tą rękę i wyszarpnąć to trzeba najpierw po całym ciele napierdalać? -_- Dwa, jak koleś nie potrafi utrzymać w dłoni broni palnej to niech pracę zmieni, ja pierdolę żal patrzeć.
Cytat:
Nie wszyscy jak Ty kładą sie na glebe i leżą bez mrugnięcia gdy podjeżdża patrol w parku. Jeszcze pewnie pokazujesz im gdzie piwko wyrzuciłeś.
Jak zwykle w takich akcja są dwie strony medalu.
Pierwsza to koleś utrudniający aresztowanie, myślący że jak złapie się kraty to policja sobie odpuści i pójdzie na kawę i pączki.
Druga to tak jak ktoś wyżej zauważył niekompetencja policji, pobór durni z ulicy którzy chcą tylko się dobrać do pały i lać.
Dziękuje dobranoc.
Pierwsza to koleś utrudniający aresztowanie, myślący że jak złapie się kraty to policja sobie odpuści i pójdzie na kawę i pączki.
Druga to tak jak ktoś wyżej zauważył niekompetencja policji, pobór durni z ulicy którzy chcą tylko się dobrać do pały i lać.
Dziękuje dobranoc.
MajkelT napisał/a:
Nie wszyscy jak Ty kładą sie na glebe i leżą bez mrugnięcia gdy podjeżdża patrol w parku. Jeszcze pewnie pokazujesz im gdzie piwko wyrzuciłeś.
W szkole też taki mądry byłeś? Policjant każe ty wykonujesz- kropka. Zgodnie z prawem możesz dostać po gębie.
A jegomość z filmiku nie musi stawiać oporu (czynnego) aby dostał z pały...później dzieją się takie historie jak w naszym pięknym kraju jak policjanci szarpią się z debilami. Tonfa/paralizator nie zabija.
Oficjalne stanowisko rzecznika:
Mężczyzna przykleił się do krat klejem cyjano-akrylowym znanej firmy. Funkcjonariusze podjęli wszelkie konieczne działania aby pomóc mężczyźnie się odkleić. Podjęte działania okazały się skuteczne.
Mężczyzna przykleił się do krat klejem cyjano-akrylowym znanej firmy. Funkcjonariusze podjęli wszelkie konieczne działania aby pomóc mężczyźnie się odkleić. Podjęte działania okazały się skuteczne.
Bociek napisał/a:
Każdy wie że 60% policji to chłopy z mikrofiutkami chcący poczuć się lepsi od innych i bezkarni, ale są też spoko gliny i neutralni. Policjant też człowiek, ale profil służby przyciąga niestety pewien typ ludzi
wg mnie większośc w policji to ludzie, którzy chcą zarobić na rodzinę pomimo hejtu nieudaczników z ławki pod blokiem i patologii osiedlowej chlejącej pod monopolem tanie piwo z butelki plastikowej.
nie jestem policjantem, nie mam nikogo w rodzinie kto jest z policji, dostałem w chuj mandatów
okaż szacunek,a będzie ci odwzajemniony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów